A Szent Imre Kórház Szülészetén milyenek az orvosok?
Általánosságban milyenek
szakmailag, emberileg?
Bunkók vagy megértőek?
Most nagyon megnyugtattatok és már semmi aggodalom nincs bennem :)
Köszönöm!
Én a főorvost ismerem, magánban is hozzá jàrok (gyerek előtt is, sima dokiként), jó fej és lelkiismeretes.
Több ismerős is szült ott még előttem, van, aki fogadott dokival, de körzetisként is, fogadott doki nélkül, mindenki jókat mondott róla. :)
Nagyon meg voltam elegedve mindenkivel ott!
1hetet mar bent voltam szules elott magasvernyomassal, mindenki szuper kedves volt. Amikor eljott a szules napja es be nem ert a szulesznom, mindenki nagyon odafigyelo volt, ellenoriztek folyton engem is a babat is mindig jott valaki. Szules utan is mindig rajtunk tartottak a szemuket. En igaz csak 1x szultem ott. De nagyon ajanlom. Azt mondta a szulesznom h ugyeletben is remek parosokat lehet kifogni, nem tudsz nagyon bele nyulni a xarba, mert nincs.
Dr. Ádám Zsolt
Dr. Krasznai István
Dr. Barna Péter
Dr. Pohl Ákos
Dr. Tasi Róbert
Dr. Horváth Rita
Dr. Zsigmond Tamás
Hirtelen ennyi jutott eszembe, mindannyian nagy favoritok, emiatt minél hamarabb jelentkezni kell hozzájuk ha fel akarod fogadni őket. Állítólag egyébként az összes doki jó a kórházban
Köszönöm!
2019 szeptemberében szültem a Szent Imrében, ügyeleten.
Sima természetes szülés volt, nem éreztem hiányát vagy hátrányát annak, hogy nem volt fogadott orvosom és szülésznőm. 6 óra alatt meglett a baba. (Otthon hajnal 3-kor kezdődött, 10kor mentünk be a Kórházba, 4 után meglett)
Vizsgálatokra a Szent Imrébe jártam Sztk rendelésre egy Szent Imrés dokihoz (magánban biztos alaposabban és gondosabban vizsgált volna), a fontos Ultrahangokat a Czeizel Intézetben végeztettük.
Problémamentes volt a terhesség szerencsére, a szülés pedig jó élmény maradt. Köszönet és hála a Szent Imre Szülészetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!