Nektek szülës utän ugyanolyan volt a menstruàciôtok?
Figyelt kérdés
9 hónapja szültem ma jött meg elöször. Nem is ëreztem hogy meg fog jönni. Szülès elött az elsönap mindig nagyon görcsöltem, most meg csak ëpp hogy.2019. máj. 1. 15:25
1/9 anonim válasza:
Arra már nem emlékszem, hogy mennyivel a szülés után volt még először, de arra igen, hogy abszolút nem éreztem semmit, csak azt hogy dől belőlem a vér. Majdnem egy évig teljesen összevissza jött meg, nem volt semmi rendszer és mivel erezni se ereztem semmit, nem egyszer kerultem kellemetlen helyzetbe... Így én fogamzásgátlót írattam fel emiatt
2/9 anonim válasza:
Nekem is eddig egyszer jött meg szülés óta. Sokkal elviselhetőbb volt és rövidebb ideig is tartott. Mennyiségre is kevesebb, pedig még a fogamzásgátlót se kezdtem újra szedni. Kíváncsi vagyok a következőre. Jó lenne ha így maradna.
3/9 anonim válasza:
Nekem sokkal enyhébb lett, szinte észrevehetetlen.
4/9 anonim válasza:
8 héttel szülés után jött meg először. Azonnal rendszeres is lett, épp úgy mint azelőtt. Viszont dőlt belőlem a vér, nem úgy mint korábban. Bármennyire is vigyáztam többször is átáztam. Most 6 hónapos a fiam, és ebben a hónapban volt először normális mennyiség, mint régebben.
5/9 anonim válasza:
6 hónappal szülés után jött meg.Én előtte nem görcsöltem ,nem kellett gyógyszert szednem.Most dől belőlem a vér és az első 2 nap nagyon rosszul vagyok bele.:(
6/9 anonim válasza:
5 héttel jött meg szülés után. Legálabb is a doki szert az már az volt. Sokkal erősebb lett a vérzés.
7/9 anonim válasza:
8 hónapra jött meg. Az első brutál erős és fájdalmas volt,azt hittem,lepetézek...(császáros voltam amúgy)
De onnantól ugyan olyan volt sajnos,mint szülés előtt. 8 napos erős vérzés. Pedig reménykedtem,hogy csökken 1-2 napot,de nem :(((
8/9 anonim válasza:
19 honappal a szules utan jott meg. 6honapig osszevissza es hosszu volt.
Azutan beallt a jol megszokott 28napos ciklus 5 napos verzessel, pont mint szules elott, se nem fajdalmasabb, se nem tobb/kevesebb.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat 😊
2019. máj. 1. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!