Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nromalis, hogy csaszar itan 5...

Nromalis, hogy csaszar itan 5 nappal mar alig verzem?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondta hogy hetekig tena lady betet fog kelleni... hat nekem igy az 5.napon mar alig van verzesem. Mas is volt igy?
2019. ápr. 18. 14:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Normális az is, ha ennyi volt, de még ijesztően újra is indulhat a 6 héten belül.
2019. ápr. 18. 14:31
 2/9 anonim ***** válasza:
A verzes is jön -, megy hat hétig. Nekem is a császár után a kórházban még az éjszakai always is túl sok volt , aztán később pár hét múlva erősebb lett , de szintén csak egy két napig tartott. Összességében nekem kevesebb vérzés volt mint egy sima menstruációkor. Mindenkinek más.
2019. ápr. 18. 16:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem második nap is alig volt! kedden volt 2 hete,hogy műtöttek...azt hittem 2 napja,hogy végre semennyire nem vérzek és elhagyhatom a mamabugyit..de hát most visszatért, bár most is szinte alig van valami
2019. ápr. 18. 18:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Ezzel még nincs vége azért. Én is emlékszem, hogy a kórházban az utolsó napokban (mi 8 napot voltunk benn), már csak tisztasági betétet használtam. Aztán mikor hazajöttünk, és többet tettem-vettem, sétáltunk; na meg a tejem is addigra indult be rendesen; na akkor megindult jobban a vérzés/ tisztulás is. Főleg a szoptatások után, a méhösszehúzódások miatt jött több, és eltartott a 8. hétig.
2019. ápr. 18. 18:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem a doki mondta, hogy átmossák a mèhet,ezért kevesebb a vér,mint hüvelyi szülésnél. Nekem amúgy kevés volt,de kitartott 6 hétig.
2019. ápr. 18. 21:08
 6/9 anonim ***** válasza:

nekem pl. császárnál kicsivel jobban véreztem, mint spontán szülésnél

de igazából egyiknél se tena ladysen, sőt a sima betét is bőven elég volt

2019. ápr. 18. 21:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét császár után csak 1 hétig volt vérzésem és hiába írják itt sokan, nem jött vissza csak 15 hónappal később...😊
2019. ápr. 18. 23:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Normális, mert császárnál ugye ki tudják pucolni a méhet.

Nekem is furcsa volt, az első szülésem hüvelyi volt, akkor tenát használtam hetekig. Most meg a császárnál pár nap után alig volt valami, de azért 5 hétig folydogált.

2019. ápr. 19. 09:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem két császárom volt, az elsőnél csak pár napig véreztem és annyi is volt, a másodiknál 8 hétig.
2019. ápr. 19. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!