Magas vérnyomás miatt császározhatnak?
37.heten bekerultem 170 vernyomassal a korhazba. Szoba kerult a csaszar nagyon feltem tole, de mivel feherje nem volt a vizeletembe magyaran nem allt fent toxemia gyanu ezert csak gyogyszert adtak es allandoan mertek a vernyomasomat. Gyogyszerekkel is allandoan 150 volt. Szerencsere 38+0 magatol megrepedt a burok es beindult a szules. Utana par nap alatt magatol helyre allt a mindig is kisse alacsony vernyomasom. Szamits ra h szulesig mar nem fognak kiengedni. Szobatarsam toxemias volt, de ot se csaszaroztak meg, inditottak a szuleteset a 40.heten. De o mar bent lakott, honapokat toltott bent, karban tudtak tartani a tuneteket. Nincs okod a felelemre, jo kezekben vagytok a korhazban.
Megjegyzen, en ugy tudom, h a csaszar kockazatosabb, ha az anya magasvernyomasos.
En azert bemennek a helyedben a korhazba, van aki tud vigyazni a gyerekekre?
Ez sajnos nem jatek.
11# vagyok. Nálam nagyon hasonló volt,Dopegytet kellett szednem,először 2x1,aztán 3x1. Az volt az érdekes,h valójában nem is éreztem,amikor magas volt. De arra figyelnem kellett,h dagad-e a kezem,lábam. A kórházban pedig szinte minden második nap vizelet gyűjtés es azt vizsgálták. Nem vagy könnyű helyzetben két gyerekkel...
Azért holnap említsd meg az orvosnak azt is,h az ujjaid bedagadnak.
Kitartás! Majd írd meg,mi lett végül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!