Nyíregyháza Jósa András kórház Babybox fotózás ingyenes?
Én úgy tudom a babybox minden nap megy a kórházakba, tehát külön nem kell megrendelni. Egy alap csomagot ajánlanak fel ingyen, de csak akkor ha beleegyezel, hogy a babád kikerül a honlapra. Egyéb esetben fizetős.
De a honlapjukon van egy csomó infó.
Én is nyíregyen szültem tavaly januárban.
Nem volt kötelező a fotózás, megkérdezték, hogy megengedem-e. Aláirattak velem egy papírt, hogy beleegyeztem, és ott kellett bepipálni, hogy megengedem, hogy kirakják a honlapjukra.
Másnap jöttek, egy sablon a4es papírral, ahol volt pár "bemutató" a képekről, az árakról (volt naptár, 8 dbos kép, meg ilyenek) és választhattam, hogy kérem-e valamelyiket vagy nem.
Nem tudom, hogy ez azért volt, mert én vásároltam tőlük (8 dbos csomagot), vagy mindenkinek jár, de én ajándékba megkaptam az egyik képet "bekeretezve"( papírkeret volt, de volt ilyen kis cuki lába, amivel az asztalon ki lehetett támasztani) a nevével és a születési adataival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!