Lehet ebből valami, indult így valakinek?
Figyelt kérdés
Reggel óta fáj a hasam, mensisen.
Elég rossz, semmihez sincs kedvem, csak feküdni. Görcsöl, folyamatosan.
2019. márc. 21. 09:30
1/10 anonim válasza:
Nem görcsöltem egyáltalán. Csak a melleim fájnak borzasztóan.
2/10 anonim válasza:
A szülés elindulására gondolsz? Igen, menstruációs görcsökkel kezdődött, aztán ezek váltak egyre intenzívebbekké, más jellegűvé.
3/10 A kérdező kommentje:
Igen, a szülés elindulására gondolok.
Fiamnál csak a víz folyt el, nem voltak fájàsok, így sajnos nincs viszonyítási alapom.
2019. márc. 21. 09:50
4/10 anonim válasza:
Nekem vizfolydogalassal indult, ra par orara jottek a gyenge mensi szeru gorcsok. Ezek erosodtek, majd teljesen atalakultak mas fele fajdalomma. Akar az is lehet h lassan szulsz.
5/10 anonim válasza:
Nekem is mensis fájdogáláshoz hasonlóan indult az első babám, de nem folyamatosan, hanem kb 20 percenként 20 másodpercig. 11 óra alatt jutottunk el az 5 percenkénti, 50 mp-ig tartó fájásokig.
Unokatesóm 2 napig folyamatosan görcsölgetett, mire beindult az igazi vajúdás.
Könnyű szülést, ha eljött az ideje!
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen a vàlaszaitokat, közben elmúlt, de màr több napja görcsölgetek. Sőt, jóslófájàsok is voltak màr egyik este.
2019. márc. 21. 14:10
7/10 anonim válasza:
Kb egy másfél hete jóslózok keményedek minden nap.volt olyan éjjelem hogy 3órán át görcsölt a hsam meg a derkam is fájt.és még egyben vagyunk.sztem nem sokat jelent...legalabbis mindenki más.vkinek beindul rögtön vki elhúzza hetekig.pn már nagyon türelmetlen vagyok...😂 minden apró jóslókor bizom benne hogy beindul a szülés...de semmi 😒
8/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, dettó! :)
Én is mindig azt hiszem, hátha most, de semmi!
2019. márc. 22. 19:37
9/10 A kérdező kommentje:
Márc. 25-én megszületett a kislànyom. :)
2019. márc. 29. 22:14
10/10 anonim válasza:
Jó egészséget, örömteli babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!