Manapság még össze szokták cserélni a babákat a kórházban a szülés után? 29F
Utolsó: az, hogy a szoptatásnál összekeveri a csecsemős a gyereket, az nagyon nem ugyanaz mint amit a kérdező írt. Én is dolgoztam csecsemősként, és bár a babákon van karszalag és a kiságyban is van egy kártya az adataikkal, megfáradt pillanatomban bizony én is toltam oda másik anyukához kisbabát, de attól még azt a gyereket nem vitték haza és nevelték fel sajátjukként, mert az ilyen hibát egyből észre lehet venni.
35 éve is volt karszalag, nem olyan új dolog ez.
12 eve szuletett a nagyfiam.egy furdetes utan olyan furanak lattam,kerdeztem is a csecsemost,hogy miert olyan voros a feje.azt mondta biztosan a furdetestol.
de csak nem hagyott nyugodni a gondolat,es ahogy neztem nyujtozott egyett es kivillant a rozsaszin karszalag a kis kezen 😂
olyan gyorsan friss csaszaros anyukat meg nem latott senki felpattanni es rohanni a csecsemosokhoz.
a kisfiam akkor oltoztettek a cuki rozsaszinu ruhacskaba amit a nalam levo kislanynak keszitett ki az anyukaja.
szoval elofordul,de hala a karszalagnak gyorsan ki is derul.
egy napon,egy oraban szulettek amugy a gyerekek,csak engem csaszaroztak,a masik anyuka normal uton szult.
anyukaval azota is jo baratsagot apolunk,es jokat nevetunk a cseren.
Nálunk elviszik pár perc múlva, fürdetni, mérni, vizsgálni, de apuka ment vele egy pillanatra se tévesztette szem elől. Ő hozta vissza a szobába.
A legtöbb amit tehetsz a feleségedért és a gyermekedért, ha hasonlóan kénytelen szem elől téveszteni a párod a babát, mint én anno a fiamat, akkor a gyerek mellett maradsz, míg vissza nem kerülhet az anyja mellé. És akkor magad lehetsz biztos benne, hogy nem cserélik el.
Ha a szalag rákerül utána meg már tényleg nem lehet összekeverni.
Mondjuk elég volt egy pillantás a fiamra és utána mire átértem a csecsemősökhöz érte a szülőszobáról is felismertem a sok gyerek közt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!