Ki mit magával be a kórházba szülésnél?
Ez nagyon erősen kórházfüggő!
Kaptam egy listát a szülésznőtől
Neked a hétköznapi dolgokon felül
Sok víz
Betét
A törölköző színes legyen és 2 db
Én vittem bimbóvédőt krémet is
Babának
Minden:
Ruha
Pelenka( nálunk csak mi pelenkáztuk)
Krém
Popsitörlő
Stb
Nekem még a popipárna is hasznomra vált.
Babának pedig egy plusz takaró.
A szinte bárhol elérhető lista jó. Azon felül, ami nekem hasznos volt, az az eldobható pelenkázóalátét. Akár a baba alá is, hogy a pólya ne legyen pisis/kakis (még gyakorlott anyukánál is előfordul), illetve magam alá is tettem, hiszen nincs kapacitás naponta akár többször is cserélni a véres lepedőt. Az első pár napban meg hát volt gond...
Amit nem vittem, de kellett és sos ugrasztottam boltba érte az embert, az a bimbóvédő. Mondjuk utána sem lett jobb, de legalább megnyugodtam, hogy én megpróbáltam.
Ami biztos, hogy mindenhol praktikus ha külön szülőszobai és gyermekágyas csomagot is összeállítasz, de hogy ebben mi legyen, az nagyon kórház függő. Van ahova még a pelenkát is neked kell vinned, van ahova meg még hálóing sem kell, mert a kórháziban kell lenned.
Érdeklődd meg ahol szülni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!