Lett valakinek szules utan intim tajekon visszere?
Figyelt kérdés
Sajnos a gatseb környékén van egy pont ahol még mindig fáj ( 3 hete szültem) es tapintasra ugy erzem mintha visszer volna. Azon a ponton faj mar csak, mintha sulyok lennenek odaakasztva. Járt igy mas is?2019. febr. 26. 12:49
1/5 anonim válasza:
Nekem a nagyajkaknál lett egy, most kenegetem krémekkel hátha, de gátsebnél nem merném kenni. Szerintem a 6 hetes kontrollon említsd meg, nekem annyit mondott hogy majd elmúlik, eltelt négy hónap és még mindig előjön néha, együttlét után inkább.
Ja, és gratula a babóhoz!
2/5 anonim válasza:
Nekem volt ilyenem, de tényleg elmúlt szülés után.
3/5 anonim válasza:
Nekem is van, pedig császárral szültem.
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem szülés elott nem volt. Sajnos most kezdtem nem rég erezni. Ha nem múlik el akkor várhatóan fajni is fog? Mert most 1 oras seta és végem van. Jo igaz, még a gatseb is fajdogal.. :)
2019. febr. 26. 17:07
5/5 anonim válasza:
Én már több mint 6 éve szültem a harmadik gyermekem, és lett ott viszerem. Nem múlt el, de már csak menstruációkor fáj, ahogy a tampon nyomja. De akkor nagyon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!