Mennyire jellemző. Hogy elöbb a viz folyik el és utána jönnek a fájások?
Figyelt kérdés
mert valahol azt hallottam hogy a szülések csak 10 %-a van igy. én is jobban szeretném ha nem a viz elfolyással kezdödne a dolog, nem akarok hamar bemenni a korházba.2010. júl. 1. 17:32
1/9 anonim válasza:
4x szültem, ebből csupán 1 volt,mikor magától elfolyt a víz és csak utána voltak fájásaim. A másik 3 alkalommal az orvos repesztett burkot, mikor már teljesen kitágultam.
2/9 anonim válasza:
Nekem előbb folyt el a magzatvizem, aztán vagy 2 óra múlva kezdtek az erősebb fájások jelentkezni. Addig szinte nem is éreztem semmit. Szerencsére nem mentünk túl hamar, mert az a két óra pont kellett ahhoz, h megvizsgáljanak, meg előkészítsenek.
Szerintem jobb volt így, mert fájásokkal biztos nehezebb lett volna kibírni azt a 2 órát.
3/9 Kriszta81 válasza:
Nekem éjjel fél 12-kor folyt el a magzatvízem. Készülődés közben illetve a zuhanyzástól megindultak a fájások is. 1-re értünk be a kórházba, és addigra már 2 ujjnyira nyitva volt a méhszájam. Fél 4-kor pedig meg is született a kislányom. Első baba volt. Most már 2,5 éves. :)
4/9 anonim válasza:
Nekem is a vizem folyt el előbb, reggel 7-kor. A doki "beküldött" a kórházba, 8-ra bent voltam és a fájásaim csak 1-2 óra felé kezdődtek a zselé ill. az oxitocinnak köszönhetően, akkor viszont "meghaltam" úgy fájt.
5/9 anonim válasza:
Este 10.00.-kor magzatvíz elfolyása, reggel 6-ig szinte semmi fájdalom. 9.40.-re megszületett a fiam. Második szülés volt, az első fájásokkal indult, burkot kellett repeszteni.
6/9 anonim válasza:
4 GYEREKEM VAN.3 SIMA SZÜLÉS 1 CSÁSZÁR.MIND 3-NÁL ELFOLYT A VIZ.2 ÓRA KATT MEGVOLT MINDEGYIK.
7/9 anonim válasza:
Nekem elkezdet folyni a magzatvíz, de fájásaim nem voltam, csak miután rákötöttek az oxytocinra.
8/9 anonim válasza:
Nekem fájásokkal kezdődött. doki repesztett burkot.
9/9 A kérdező kommentje:
Akkor ugy látom, hogy nem is igaz ez a hiedelem. nagyjábol mindenkinek a viz megy elöbb el mégis.. a környezetemben is igy volt.. kár, mert szerettem volna itthon vajudni.. közel lakom a korházhoz..
2010. júl. 2. 08:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!