Szült mostanában valaki szolnokon?
2017 végén szültem. Szépen fel van újítva, de a személyzet az maradt. Az orvosok az, ha fogadsz olyan, ha nem lutri. A szülésznők szerintem nagyon jók, bár van néhány, akinek egyedi a stílusa. 4 szülőszoba van, egy ágyasok. Szülés után 2 óra megfigyelés van, amíg apa és a baba veled lehet. Gondolom, ha sokan várnak szobára ebből az időből jelentősen lecsippentenek. A vajúdó még mindig közös, oda nem is engednek be kísérőt. A gyerekágyas részen 2-3 ágyas szobák vannak, saját fürdővel. A takarítás elég hanyag, már a szülőszobai csomagomban ott volt az antibakteriális törlőkendő és töröltem mindent. 3 napot voltunk benn, ha kérdeztem segítettek, egyébként viziten, súlymérés/fürdetésen, kötelező vizsgálaton kívül senki rád se néz. A baba veled van egész nap, nem igazán szeretik, ha leadod a csecsemősökhöz.
A leggyengébb része az egésznek a látogató/vizsgáló helyiség. Továbbra se lehet csak üvegen keresztül megnézni a babákat, még az apának is (kiv. a koraszülött rész, oda apukát beengedik látogatni, a bajos, de időre született babák is oda kerülnek, pl fertőzéssel.) Az új részen most egy pici ablakon lehet megnézni a babákat, ha épp sokan vannak nem sokat fog látni senki, ha vizsgálat zajlik odabenn, hiába van látogatási idő, senkit nem fognak beengedni az ablakhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!