Terheség alatt milyen orvsokat kell meglatogatni?
Figyelt kérdés
Csak a női orvoshoz kell járni? Megnezik a baba fejlődését meg a vérnyomást? Vagy küldenek olyankor kivizsgálásokra is?2019. jan. 30. 23:21
1/5 anonim 

válasza:

Nogyogyasz, lesz labor, menni kell a vedonohoz, sot! Fogorvosi ellenorzesre is.
2/5 anonim 

válasza:

Plusz kardiológia, szükség van egy ekg-ra is
3/5 anonim 

válasza:

Nőgyógyász
Háziorvos
Fogorvos
Labor többször
* védőnő ( havonta)
Ha a bőgyógyásznalnnoncs szonográfus képesítése, akkor UH-ra isnkülön kel.
Ha valami miatt várható a császár, kiírnak rá...akkor mindent végig kell csinálni, amit műtétek előtt
4/5 anonim 

válasza:

Ez mindenhol máshogy megy. Persze nőgyógyás, szonográfus alap, fogorvos nem kötelező, de ajánlatos. Lesz legalább 3 vérvétel + pisi minta. Sőt, a védőnőm minden alkalommal ellenőrizte a vizeletem, vérnyomásom, súlyom. Ekg-t nálunk a háziorvos csinál, de van aki nem is megy hozzá soha. Laboreredményektől függően lehet diabetológushoz is kell menni, esetleg aneszteziológushoz is küldhetnek, ha komplikációk vannak.
5/5 anonim válasza:
Szisztok aszt szeretném meg kérdezni hogy 4 hetes vagyok ma csináltam egy tesztet és pozitiv let te a bal pldalt görcsöl egy kicsit a hasam ez bajt jelent félek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!