Látogatási tilalom Debrecen. Beengedik így a szüléshez az apát?
A kórháztól érdeklődj, mert minden kórházban máshogy kezelik ezt. A legtöbb helyen bemehet csak a szülésre, de utána ő sem látogathat, amíg bent vagytok. De a szülésen ott lehet. Viszont van, ahol kérnek igazolást, hogy be van oltva influenza ellen, és csak akkor engedik be. Ha ez a helyzet, akkor arról lehet hogy lecsúsztatok sajnos, mert ilyenkor legalább 2-3 hetes oltási igazolást kérnék, mert akkorra alakul ki a védettség. De sok helyen papír nélkül is bent lehet, csak megkérdezik, hogy nem beteg-e.
Van néhány kórház, ahova sajnos egyáltalán nem mehet be ilyenkor, de ezek vannak kisebbségben.
Hívjátok fel a kórházat, és megmondják.
Szerintem amúgy a terhesgondozás egyik nagy hibája, hogy erről nem tájékoztatják a leendő szülőket. Ilyentájt minden évben járvány van, sok kórházban látogatási tilalommal, szerintem nem lenne nagy fáradság a védőnőtől, ha szólna a december-marcius között babát váró családoknak, hogy készüljenek, érdeklődjenek, az apuka oltassa be magát. De nagyon sokan csak a szülés előtt szembesülnek a problémával, amikor már késő (ha oltás nélkül nem engedik be).
Persze, a szülők is gondolhatnának rá, de annyi minden kavarog ilyenkor az ember fejében, nekem is csak akkor jutott eszembe, mikor a híradóban beszéltek a járványról. De én csak márciusban szülök, a férjemnek van ideje beoltatnia magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!