Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kötényhasam lett 2 császár...

Kötényhasam lett 2 császár után. Milyen indok kell a műtéthez, hogy támogassa a TB? Ti megcsináltatnátok?

Figyelt kérdés
Ha sikerül is valaha lefogynom, lógni fog a bőr. Totál oda az önbizalmam, elég ha tükörbe nézek, sírógörcsöt kapok. Nem szeretek kimenni az utcára, tiszta depi vagyok. Az egész életemet negatívan befolyásolja a külsőm.(párkapcsolat, álláskeresés) Nincs olyan ruha, amiben elviselhetően nézek ki.Más is érez így, vagy tök hülye vagyok? Ne írjátok, hogy gondoljak a 2 szép és egészséges gyerekemre, mert nem csak anya akarok lenni , hanem nő is!
2010. jún. 27. 15:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Teljesen átérzem mit érzel sajnos énis ebben a cipőben járok nekem akkora volt a hasam mint aki ikreket vár azt mondták 9honap a regenerálás én 3honapja szültem császárral,de a hasam most is akora mintha 6honapos terhes lennék.teli vagyok csíkokkal és alul ugy lóg a hasam h rosszul vagyok magamtól ha kikell mennem az utcára probálok bő ruhákat felvenni és akik a köreimbe szültek szintén császárral nekik olyan a hasuk mint terhességük elött és 1 db csík nincs rajtuk.
2010. jún. 29. 21:13
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát, köszi az ötletet, de már nem szeretnék szülni, pláne nem ikreket! :)
2010. júl. 4. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!