Ma vagyok 41 hetes terhes kismama. Tudtok esetleg valami
tanácsot adni?
Figyelt kérdés
41 hétbe leptem ma és már nagyon stresszes vagyok hogy miért nem akar kibújni a kicsike . Pénteken kórházba utalnak és hüvelyi tablettával próbálnak segíteni a beindításon . Nem nagyon szeretném ha be indítanak a szülés.. De már mindent ki próbáltam amit az interneten olvastam ."Házi szülési tippek stb.." igazából már rettegek ,hogy mi lesz hogy lesz a szülésnél .. nagyon de nagyon félek ha be kell fektessenek . Valakinek valami tapasztalat a hüvelyi tablettával? Szerintetek addig ki bujik a babóca? Esetleg valami tippel tudtok segíteni hogy ne jussak el péntekig? Nagyon szeretném ha magától be indulna . Hasi görcseim vannak sőt még be is feszül a hasam állja sokszor . Voltak napok mikor annyira fájt higy éreztem na mostmár lassan jön a baba . És erre éjszakára el múlt . Mintha semmi se lett volna egész nap .. totál kezdek be parázni már .
2018. nov. 27. 13:00
1/9 anonim válasza:
Az egyetlen tanácsom: kitartás!
Engem is indítottak és semmilyen házi praktika nem vált be sajnos.
2018. nov. 27. 13:11
2/9 anonim válasza:
Nem mesélek az én indításomról, mert csak rossz tapasztalataim vannak, neked pedig nem erre van most szükséged. Viszont péntekig van 3 napod, az ilyenkor már rengeteg! 😊 Simán beindulhat bármikor, csak engedd el ag egészet.
2018. nov. 27. 14:04
3/9 anonim válasza:
41+3 voltam, indítottak. Így utólag belegondolva jobb is volt, mintha hirtelen a semmiből jött volna minden és futni kellett volna a kórházba. Engem hétfői napon fektettek be, beadták az érlelő tabit hajnalban, reggel burokrepesztés, oxitocin. 7kor kezdődtek a fájások, labdán vajudtam párom velem volt végig, 10 után picivel már kint is volt a fiam. Gondolom inditas nelkul is gyorsan szültem volna, nem ezen múlik, de hidd el attól hogy vannak akiknek rossz volt, nem mindenkinek az ( valószinuleg nekik anélkül is rossz lett volna és így erre fogják)
Itt az én példám bő 3 óra volt az egész vajúdás, bármikor ujracsinalnam. Ja és mi is mindent próbáltunk, de szerintem még most is bent lenne a pocakban ha rajta múlt volna :) szóval kitartást, bent nem marad, max pénteken a karodban tarthatod, csakis erre gondolj!
2018. nov. 27. 14:11
4/9 anonim válasza:
Én is csak annyit tudok mondani, hogy kitartás! Tudom, hogy nehéz, én is 41+3 naposan szültem. Az orvosom azt mondta valószínűleg hamarabb jön, mert nagy baba. Hamarabb el is kezdtem járni NST-re, a 40. héttől teljesen bele voltam lelkileg betegedve a várakozásba. Nagyon fájt mindenem, szétrúgta a bordáim. Az utolsó 3 napban iszonyatos fájdalmam volt, bevetettem minden házi praktikát, de hiába. A hüvelyi tablettaról nem hallottam, de nem is hangzik jól, szerintem hanyagold. Nekem az orvosom kivárta míg magától beindult, minden nap végeztek amnioszkópiát. Már harmadik éjszaka mikor a kórhazban aludtam elfolyt a magzatvíz és természetes úton világra hoztam a 4250 grammos 56 cm-es kisfiam. Ne rontsd el a keserves várakozással ezt az időszakot, töltsd kellemesen akármennyire is nehéz.
2018. nov. 27. 14:12
5/9 anonim válasza:
Bocsi, azt hittem a tabletta is valami praktika.
2018. nov. 27. 14:14
6/9 A kérdező kommentje:
Igen tudom kitartás meg minden . Hát ezt a hüvely tablettát a doktornőm mondta hogy ezt fogjak adni . Köszönöm a jó tanácsokat és igen remélem már ezen a héten a kezembe tarthatom a babócám 💙 amúgy kisfiú és tudom hogy ők mindig később bújnak ki , hát még van 3 nap az tényleg elég hosszú idő még...De van egy olyan bennem ha idáig nem jött ezután se fog ... se a 3 nap alatt . Első terhességem és meg fogalmam sincs mire legyel felkészülve ha netán itthon indulna be a szülés . Próbálok nem stresszelni és lazítani de valahogy az eszem mindig a babán és a szülésen jár és hogy milyen jó lenne már a kezembe tartani 💗😣💙💙
2018. nov. 27. 14:48
7/9 anonim válasza:
Együtt érzek veled, engem 2 nap múlva indítanak ha addig nem indul magától. Kitartást Neked! Könnyű gyors szülést!
40+5hkm
2018. nov. 27. 14:50
8/9 anonim válasza:
Szia. Én azt mondom neked,hogy nyugodj meg. Ne stresszeld magad. Relaxálj. De komolyan. Nézzetek filmeket, sétáljatok nagyot. Ameddig feszült vagy,nem fog jönni a baba. Tapasztalatból mondom.
2018. nov. 27. 15:02
9/9 anonim válasza:
Szia kérdező! Mi a helyzet, megindult magától vagy indítanak?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!