Ez mi? Kérdésed túl rövid.
Figyelt kérdés
8 hete szültem, 4 hete nem vérzek és szoptatok. 3 napja gyenge rózsaszín folyásom van. Lehet ilyen gyenge a menstruáció vagy másra gyanakodjak? 6 hetes kontrollon minden rendben volt, megnéztek hüvelyi ultrahanggal.2018. nov. 24. 19:56
1/6 anonim válasza:
Bocs, de gondolom menstrualtal mar nem? Hat az meddig tartott? Na ha ez tovabb akkor menj el az orvoshoz ha zavar vagy faj. Amugy igen, valszleg menstrualsz kiveve ha pl szex utan jelentkezett, akkor lehet mehszajseb is.
2/6 A kérdező kommentje:
A menstruacio nekem mindig hirtelen jött és mintha dézsából öntenék. Azt nem értem, hogy ez ilyen napok óta tartó halvány rózsaszín enyhe folyas, nem több. De szülés utáni verzes meg már több mint egy hónapja nincs szval tuti nem az
2018. nov. 24. 21:07
3/6 A kérdező kommentje:
Nem szex után jelentkezett, majdnem egy hete nem voltunk együtt
2018. nov. 24. 21:07
4/6 anonim válasza:
Szules utan sztem (főleg ugye ha szoptatsz) kb mindenfele mensi normalis. En kb 11honapig nem mensiztem szules.utan de van bnom aki szules utan 6hetre es szabalyosan beallt neki. (mi is szoptatunk/szoptattunk) sztem varj par napot, aztan ha nem mulik erdemes megnezetni. Siman lehet mensi es most ilyen, hiszen ez az elso akkor.
5/6 A kérdező kommentje:
Hmmm Okes. Azért is gyanakodtam mert előtte 1 nappal megzuhant a tejem a baba is elutasította tegnap delutanig. Vagyis evett amennyit muszáj és utána ordított cicin :/
2018. nov. 25. 07:12
6/6 anonim válasza:
Akkor kb kimondhato h az... Nekem is akkor kevesebb a tejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!