Heim Pal gyerekkorhazrol?
Mi sebeszten fekudtunk 8 hos kislanyommal agyrazkodas miatt. Igy errol tudok irni
Bekerultunk, mert a lepcsorol estunk le. Megvizsgaltak, gyanuval bent tartottak, gyerek vizsgalata utan megkerdeztek, hogy akarok e dokit, hogy megnezzenek engem is. (Hatalmas zuzodas volt a combomon, tenyernyi lila folttal) megkoszontem, de a gyerek jobban erdekelt, nem eltem lehetoseggel. Alairattak papirt, hogy nem kerem az anyai elszallasolast vagy mit. Pontosan nem tudom, mi a szakszo ra. Mi ugyan w napot voltunk bent. Igy en nem furodtem, de olyan agyat kaptunk, hogy oda tudtam fekudni, o igy aludt es szopizott csak. H a papirt alairtam nem kaptam etelt. Gyerek kiskadban furdott. Roviden ennyi
Bőrgyógyászaton voltunk ott két éves gyerekkel. Három nap után saját felelősségére hazahoztam.
Mi egy kb. 15 ágyas terembe kerültünk, ágyak egymás hegyén hátán, két ágy között kissámli méretű hely. Gyerek az ágyból elvileg nem kellhet fel, vizit idején nem lehetsz bent, ha kérdezel valakit, nem tud semmit, kérdezd a fő-fő doktornőt, akit soha nem érsz el. Fertőző és nem fertőző egy szobában, fertőzik össze egymást, mert unalmukban ugye játszanak egymással.
Ekcéma krémjük fantasztikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!