Pécsi Tudományegyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáról tudnátok nekem véleményeket írni, esetleg jó tanácsokat adni?
Császárom volt. Volt aranyóra, a férjem háborítatlanul együtt lehetett a kislányommal az első órában.
A szakmaiság kiváló; az ország egyik legjobb szülészete, vannak olyan eljárások, amit csak itteni orvosok végeznek az egész országban.
Az emberségesség, empátia viszont erősen változó. Mind az orvosokat, mind a nővéreket, csecsemősöket illetően...
Ha bérelsz -és jut is- VIP szoba vagy apartman neked, akkor jöhetnek, mehetnek a látogatók szabadon.
Ha nem, akkor gyermekágyon szigorú -és idejétmúlt- szabályok tömkelege vár. Egy látogatót fogadhatsz egyszerre, azt is az ebédlő részen.
Nekem összességében a gyermekágyat leszámítva jó tapasztalatom volt, de azt a pár napot akárhogy is kibírja az ember... A lényeg, hogy ami a szülést illeti, itt jó kezekben lesztek akkor is, ha ügyeletesnél szülsz.
Én csak rosszat tudok írni róla. :( Ott szültem az első babámat. A vajúdás alatt embertelenség fogadott(pl.5-10 perces fájásokkal kiültettek a folyosóra a műanyag várószékekre, ahol jöttek/mentek az emberek). Szülésnél szakmaiságból megbuktak.22 órás vajúdás után a babám oxigén hiányosan intenzívre került (szerencsére nem lett maradandó károsodása), mert a fogadott dokimnak nem volt kedve éjszaka műteni. (Ezt onnan tudom, hogy miközben varrtak össze a szülésznő finoman odamondta a dokinak, hogy látszott előre, hogy gond van. A doki erre azt felelte, hogy de hát akkor más lett volna a protokoll...). Tudnám még részletezni mert millió dolog volt szülés közben, de nem akarlak untatni. A gyermekágyas osztály katasztrófa. Mivel ragaszkodnak a rooming in-hez nekem katéterrel, zacsival alig élve sem vitték éjszakára el a babát. Azóta szültem már még egy babát (természetesen nem ott) és mivel ott minden a lehető legnagyobb rendben zajlott, még jobban tudom, hogy mit,mikor rontottak el az elsőnél.
A harmadik babát várom éppen és véletlenül sem ott fogok szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!