Szülés után 1 héttel élénkpiros vér megint?
Figyelt kérdés
Napról napra barnásabb halványabb vérzésem lett.
Most kicsit elkezdett jobban és élénkebb vér távozni
De mennyiségre nemsok csak zavaró ahogy folyik.
2018. okt. 27. 17:53
1/4 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen "ingadozás". 7 héttel utána 2 napig nem volt semmi, aztán megint vèreztem kicsit. 9 héttel szülés után múlt el teljesen.
2/4 anonim válasza:
Meg csak 1 hete szultel, teljesen normalis, hogy verzel. 6 hetig kb barmi belefer, az is, hogy azt hiszed szinte elmult es aztan ujra jelentkezik verzes. A masodik szulesem utan 3 hettel volt ilyen nekem, elmentem orvoshoz is mert birzaszto eros lett hirtelen ujra. Aztan kiderult, hogy minden rendben volt.
3/4 anonim válasza:
Nekem is voltak ilyenek. Többször is. Főleg szoptatások után indult meg újra és újra a vérzés, ami nekem 8 hétig tartott. Az orvosom azt mondta, normális.
4/4 anonim válasza:
Teljesen normális, hogy nem egyfolytában van élénkpiros vérzésed, hanem olykor gyengébb. Én pl. 6 hétig véreztem. Nálam is voltak "gyengébb" napok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!