Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha valaki semmit nem fizet a...

Ha valaki semmit nem fizet a szülésért, akkor milyen lesz a szülés?

Figyelt kérdés
Állítólag min. száz ezret kell adni egy szülésért. De mi van ha valaki nem fizet sokkal rosszabb lesz a sütés? Milyen lesz?
2018. okt. 26. 09:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem fogadsz orvost, akkor egy fillért nem kell fizetned. Milyen lenne? Ugyan úgy levezeti az akkor ott tartózkodó orvos. Viszont ha fogadsz,akkor illik fizetni.
2018. okt. 26. 09:52
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Ha van orvosod ha nincs úgyis neked kell megszülni. Én kétszer szültem ügyeletes orvosnál. Mindkétszer ott voltak az orvosok velem a szülésnél. Utánna amíg bennt feküdtem benéztek hozzám érdeklődtek a hogylétem felől. Vidéki városban szültem. Teljesen meg vagyok elégedve a kórházzal. Nem adtam pénzt senkinek
2018. okt. 26. 10:00
 3/12 anonim ***** válasza:
65%
Ugyanolyan lesz mint bármely más kórházi beavatkozás, ahol nem fizetsz. Ha nincs fogadott orvosod, akkor annál szülsz majd, aki épp ügyeletes lesz.
2018. okt. 26. 10:00
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Én azt tapasztaltam, hogy éppen azok járnak jobban (nálunk legalábbis), akik nem fizetnek. Aki fogadott dokival volt, arra rá se nézett a többi, aki ügyeletben szült, azt mindenki kérdezgette, hogy van. Ez már a kórházi napokra vonatkozik, a szülésnél igazából úgyis rajtad áll minden, szóval ott is felesleges szerintem.
2018. okt. 26. 10:03
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Mitől lenne roszabb? Csak nem tudod előre, ki fog neked segíteni. De úgyis neked kell megszülnöd, más nem fogja.
2018. okt. 26. 10:04
 6/12 anonim ***** válasza:
53%
Ha komplikációmentes a terhesség és várhatóan a szülés is (a baba jól helyezkedik, az eredményeid jók), akkor ugyanolyan az ügyeletessel, mint fogadott orvossal. Ha vannak gondok, például a baba fekvése miatt programozott császár lesz, akkor megnyugtató előre tudni, hogy ki fogja csinálni. Nekem jó volt, mert bíztam benne és szükség volt utókezelésekre, amit utána végig soron kívül megkaptam.
2018. okt. 26. 10:18
 7/12 anonim ***** válasza:
66%

Lehet hogy az ügyeletes pont azért jár be sűrűbben, hátha kap valamit a kismamától...

Nekem fogadottam volt, akkor nézett rám amikor kellett, beavatkozott amikor kellett, intézett soron kivüli vizsgálatokat. Én pont ezt várom el egy fogadott orvostól.

2018. okt. 26. 10:19
 8/12 Tubarózsa ***** válasza:
70%

Szemèlyes tapasztalat: ügyeletèsnèl szültem. Nem adtam semmit. De minden rendben volt, nagyon rendes volt a doki ès a szülèsznő is.

28N

2018. okt. 26. 10:49
 9/12 anonim ***** válasza:
76%

Nekem nem volt fogadott orvosom, csak szulesznom, de o nem fogadott el egy fillert sem.

Az ugyeletes doki pont ugyan ugy koteles ellatni, mintha penzt adnal a fogadottnak.

2018. okt. 26. 11:32
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Volt fogadott orvosom. Nekem az lett volna rémísztő, ha nem tudom előre, hogy kinek a kezei közé kerülünk.

Eleve olyan típus vagyok, aki nem bízik meg mindenkiben, és nehezen működik együtt, ha nem szimpatikus az illető. Fontos volt tudnom, hogy milyen személyiségű, mint orvos, és kétségek nélkül rá tudom-e bízni magunkat. Nekem kellett az a biztonság is, hogy bármikor hívhatom, ha baj van, azonnal intézkedik. Sajnos szükség is volt erre nálunk sokszor, mert nagyon problémás volt a terhességem.

Aki nem ilyen személyiség, és rendben van a terhessége, annak szerintem nem kell orvost fogadnia.

2018. okt. 26. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!