Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nektek is nagyon erős lett a...

Nektek is nagyon erős lett a menses-etek szülés után?

Figyelt kérdés

3 hónapos a kislányom, de szoptatás mellett is már 3x megjött. És nagyon erős. Annyira vérzek, hogy vastablettát kell szednem, mert vérszegény leszek utána. Mire ez rendeződni látszik, megjön újra...

Mitől lehet ez? Van rá remény, hogy javulni fog a helyzet? Lehet, hogy csak a szoptatás miatt ilyen?

2018. okt. 20. 22:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem normális lehet, még nagyon régen úgy 25 éve bele volt írva az OB tamponok tájékoztatójába, hogy a már szült nőknek lehet nagyon erős, löketszerű vérzésük. A löketszerű szóra tisztán emlékszem.
2018. okt. 20. 22:22
 2/12 anonim ***** válasza:
Igen de idővel sokat javult. Első szülésem után vissza is állt az eredetire. 2. óta viszont még most is erős, 15 hónapja szültem, de az első 3-4-5 menzesz kegyetlen volt. Szóval ahhoz képest sokkal jobb már. (Cserébe a napokkal minuszban vagyok, 3 max 4 nap alatt túlvagyok rajta a korábbi 5-6-hoz képest. De pont az első pár még 1 hétig is tartott, aztán egyre kevesebb ideig)
2018. okt. 20. 22:24
 3/12 anonim ***** válasza:

Állítólag igen

Nekem még nincs menzeszem

4 hónapos a lányom

2018. okt. 20. 22:29
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt. Nem tudom, visszállt volna-e, mi hamar szerettünk volna még egy babát, így a 4. vérzés után terhes lettem. 😊 De addig durva volt az összes.
2018. okt. 20. 22:34
 5/12 anonim ***** válasza:
2x szültem. Nem állt vissza. A kicsi is már 3 éves. A mensi első 2 napján gigatampon mellett is megtelik egy betét is. Szédülök és fáj a fejem mellé. Iszonyat.
2018. okt. 20. 22:36
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem 11 honap utan jott meg. En soha elotte nem hasznaltam normalnal nagyobb tampont. Most az a nagy extra kell az elso 2 napban. (eddig 3 alkalommal jott amugy meg, szerencsére pontosan es vashianyom sincs, de régebben ilyen nem volt..)
2018. okt. 20. 22:49
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem nem, gyengébb mint előtte.

De most várom a másodikat, még meghülyülhet a szervezetem. Remélem, azért nem.

2018. okt. 20. 22:51
 8/12 anonim ***** válasza:

Az első után is sokat erősödött, de a második gyerek után gyalázat lett. Az első 2 napban éjszaka 2x cseréltem extra tampont. Az agyamra ment. Most 1,5 éves a kicsi és 2 hónapja enyhült annyira a helyzet, hogy este 10-től reggel 6-ig kitart egy tampon.

Ráadásul nekem 14 éves koromtól 1-2 nap barnázással jött még. Szülés után meg, mint derült égből a villámcsapás. Nem bánnám, ha ez is visszarendeződne.

2018. okt. 20. 22:57
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon erős, konkrétan pl. nyáron elindultam otthonról a legnagyobb méretű tampon plusz a legvastagabb éjszakai betét. Be gyalogoltam a városba , 20 perc, ott leültünk egy cukrászdába. Ott már úgy keltem fel, hogy amíg ültem tiszta vér lett a szék, az egész szoknyám is, azt sem tudtam mit csináljak…
2018. okt. 20. 23:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem is erosbb lett. Gondolkoztam is, hogy ez
2018. okt. 21. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!