Dr. Likàr Zsolt vèlemènyek mostanròl?
Vélemény tavalyi: ezt találtam róla
Egyébként Googliban mindent megtalálsz róla. Felesleges volt a kérdésed. Azt nem ártott volna odaírnod, hogy az illető győri. Helyetted is én kerestem rá, ennyire egyszerű.
Igen, ugyanolyan kedves, ugyanolyan odaadó, ugyanolyan lelkiismeretes, ugyanolyan jól végzi a munkáját.
Bocs, csak kicsit felhúztam magam, hogy egyesek képtelenek a keresőt használni.
1. voltam
És mint ahogy 2. kommentemben írtam, ugyanolyan jó orvos, mint eddig volt. Ez volt a kérdés, azt hiszem.
Az, hogy mennyi a magánrendelése, mennyi nála egy szülés, azt pont az 1-es belinkelt oldalon elolvashatod. (Szívesen.)
"Kedves" 1es!
A google nekem is a legjobb baràtom, olvastam minden oldalt ròla, de èn a MOST-ra vagyok kìvàncsi, illetve konkrèt szàmokra, amik a MOSR-ròl, (tudod 2018-at ìrunk...) szòlnak! Neked volt kàr koptatnod a klaviatùràt, és infòt gyűjteni, mert olyan kismamàk és anyukàk vèlemènyère vagyok kìvàncsi, akik hozzà jàrnak, nem pedig a te fajta okoskodò nethuszàrèra aki kioktatja a kèrdezőt, nulla hàttèrrel!
Ha negatìvot kapsz, az nem èn voltam, engem nem tesz boldoggà egy kattintàs, amivel itt lehùzlak. Hol èrdekel engem, h hàny szàzalèkos a vàlaszadàsod??? 😂 Na, menj màshova êszt osztani, és ne rabold az időm, nem vagyok ràd kìvàncsi, kocc! 😘
Nem a lópikulát nem te voltál. Segítségnek indult, de ha te így, akkor én is úgy alapon válaszoltam. Ennyike! Egyébként ismerem a dokit, és elég érdekes módon senki nem válaszolt rajtam kívül.
Koccoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!