Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Veszélyeztett terhes vagyok...

Veszélyeztett terhes vagyok ikrekkel. Magánklinikan vagy állami kórhazban szüljek inkább?

Figyelt kérdés

2018. okt. 16. 20:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%

Saját felelősségre haza is mehetsz szülés után a babákkal, ez az ambuláns szülés. De én biztos nem kockáztatnék. Ráadásul nem mindig közvetlenül szülés után van a baj. A mi kislányunk pl második nap omlott össze és akkor kellett újra éleszteni. Sajnos agytörzsi agyvérzést kapott egy rosszul fejlődött ér miatt, ami akkor nem bírta tovább. Ha nincs a pic mellettünk pár méterre orvosostul felszereléssel, nem éli túl. Így is súlyos agykárosodást szenvedett. Semmi jele nem volt előtte. Első 12 órában monitoron volt, mert nálunk ikreknél ez a protokoll és tökéletes volt minden.

3, max 5 napról van szó. És hogyan mennél át a magánklinikára? Autóval? Mennyi idő után? Ha császár, akkor úgyis 6-12 óráig nem kelhetsz fel. Es utána se biztos, hogy szívesen zötykölődnél autóval. Persze mindenki más, de az ikres császár általában keményebb mint az egyes szülés, mert sokkal jobban ki van tágulva minden.

2018. okt. 17. 06:54
 12/13 anonim ***** válasza:
? Hogy átmenni szülés után magánkórhába? Tudod te milyen szülés után? Tuti nem akarsz majd vándorolgatni. Amúgy a sima szülészetek nagy része jól felszerelt, hozzáértő személyzettel. Nekem nagyon pozitívak voltak a tapasztalataim, pedig tervezett császárral szültem és nem volt fogadott dokim sem,és sima állami kórházban szültem. A PIC részleg tényleg fontos lehet. De úgyis az élet hozza a helyzetet, ne komplikáld túl!
2018. okt. 18. 01:29
 13/13 anonim ***** válasza:
milyen korházba szülted az ikreket?
2021. aug. 16. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!