Nagyobb eséllyel indítja be a szex a szülést, ha már hónapok óta nem voltunk együtt?

Nem a sex, hanem a az ejakulatum inditja be.
Nekunk nem jott be, pedig a szulesznom is tanacsolta :)
Nem engedtem az inditast, 40+4re szultem, de ezert befektettek addig (cukros voltam).
Ird majd meg nektek bejott e ez a modszer, konnyu, gyors szulest kivanok, kitartas! :)

Nem
Csak akkor hasunál ha éppen egy picisegítség kell hogy a méhszáj gyorsanban érjen, puhuljon.
A vége felé mi sem gyakran szexeltünk, de az utolsó 2 hétben minden nap..
Semmit nem ért, 9 nappal léptem túl a terminust

2!
Az orgazmussal járó szex, konkrétan és nem a férfi részéről kell hoyg legyen. Az orgazmus ugyanis mehosszehuzodast okoz

Hónapok óta nem voltatok együtt de most úgymond “bevállalnád” hogy szexelsz a férjeddel, csak hogy végre megszülj?:D....
Egyébként, a kettes jót írt, akkor indítja be a szülést ha már amúgy is közel járnál hozzá!

Nekem nem jött be, 3 héttel hordtam túl a lànyom, végülis burokrepesztéssel indult be.
De neked hàtha sikerül.
Sok sikert.
(Off: nem tudjuk mi az oka, hogy nem éltetek nemi életet a 9 hónap alatt, gondolom az egyik hsz. ezért írta, amit írt.A szex nincs tiltva ha nincs egészségügyi oka, a babàt nem bàntja)

Ha nem eü ok akkor gondolom félelem.. hisz ha eü ok lenne most nem vállalnád be a sexet. Mindegy. Nem az én dolgom!
Sok séta, lépcsőzés talán segít.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!