Normális császár után 12 héttel a sárga folyás?
Figyelt kérdés
Nem nagy mennyiségű és nem folyamatosan van, mint amikor fertőzés van. Naponta 1-2× fordul elő, a betéteken semmi sincs.
Néha kicsit érzem az alhasam, de ezen kívül nincs semmi panaszom. Kontrollon minden rendben volt. Szoptatom a babámat. Hormonhatás lehet? Vagy aggódnom kéne emiatt?
2018. okt. 5. 16:05
1/3 anonim válasza:
Sargas folyas pedig ( mindegy a mennyiseg) nem jó, nem mondom h szaladj orvoshoz. Ilyen nekemis volt csaszar utan 3-4 hónappal
Én gynopholius huvelyflora helyreallitot vettem. Azóta nincs baj.
2/3 anonim válasza:
Én azért a helyedben elmennék orvoshoz és csináltatnék egy hüvelykenet tenyésztést, hogy nincs-e kórokozó (mert a sárgás folyás utalhat arra is). Nem feltétlenül kell nagy mennyiségnek lennie, vagy bármilyen más tünetnek lennie, attól még lehet fertőzésed.
3/3 anonim válasza:
Nekem is ilyen bolt 4,5 honapig 2x voltam vele vissza a dokimnal , mindent rendben talalt. Amint abbahagytam a szoptatast nalam elmult .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!