Jobban jövök ki, ha felíratom a babának a gyógyszertárból a fürdetőt, kenőcsöket, alkoholt, stb., mintha csak úgy recept nélkül megvenném?
Figyelt kérdés
Csak azért, mert a doktornő nem írja fel addig, amíg meg nem született a pici, ami kb. még három hét.2008. nov. 4. 18:18
1/8 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nem biztos, hogy mindent adnak a gyógyszertárban recept nélkül.
Egyébként nem értem a dokidat miért nem írja ki.
üdv. Csilla
2/8 anonim válasza:
Nekem sem írta fel,csak majd ha megjön a kicsi Taj száma.Megvettem,mert muszály volt.De nem került sok ezer forintba.Kb 3000ft,gyógyszertári popsi kenőcsöt is vettem+kicsi mull lapot a köldökre.
3/8 anonim válasza:
Előző vagyok:a vitaminokat majd receptre adják,
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem tudom miért nem írhatja fel, de mindenesetre azt mondta, hogy nem lehet. De ha nem olyan sokkal drágább, akkor amit lehet megveszek, amit meg receptre lehet azzal várok. Minden jót Nektek!
2008. nov. 4. 18:33
5/8 anonim válasza:
Nem értem, az én védőnőm múlthéten adta ide az összes receptet, 36 hetes vagyok. Az én tajszámomra irta, csak az első szám helyett 8-ast kellett irnia. Mire hazajövök a kórházból ki lesz váltva..
6/8 anonim válasza:
Nálunk is úgy történt mint az előttem szólónál. Mire hazaértünk a kórházból a férjem kiváltotta a receptet, az én taj-számomra
7/8 anonim válasza:
Miért akarod megvenni előre?A dokinő, majd a baba nevére, taj számára fogja kiállítani a receptet. teljesen felesleges megvenni, akkor lesz rá szükséged, ha a baba megszületik....
8/8 anonim válasza:
Szia!
Amikor megszültél és tudod, hogy mikor mentek haza, akkor aznap vagy másnap ugyis kimegy a gyerekorvos hozzátok. NEM KELL MEGVÁRNI A GYEREK TAJSZÁMÁT, KÁRTYÁJÁT!!!Azt csak a születés utáni 10. napon lehet átvenni az oeptől, vagy ha hagyod, akkor 30 napon belül kipstázzák. Az én kisfiam nak is felírta a dr nénink a szükséges kence-ficéket, az én taj számomra, ugy, hogy az első szám benne a 8-as volt. Gondolom, hogy ezt csak akkor írjhatják fel, ha már megszületett a babád.
A legjobbakat!
Ha receptre iratod fel a szükséges dolgokat, akkor sokkal olcsóbb, mint recept nélkül!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!