Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Telefonban ismeretlenül...

Telefonban ismeretlenül hogyan kérjem fel a szülèsznőt?

Figyelt kérdés
Először egy szemèlyes talàlkozóra hívnàm meg, pl. egy kàvéra ismerkedni.
2018. szept. 19. 08:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Én most 13 hetes vagyok.
2018. szept. 19. 15:53
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Áprilisban szültem, decemberben hívtam fel. Érdemes korábban, mert havonta csak 5-6 kismamát szoktak vállalni. Decemberben azt mondta, hogy rendben vállal de hívjam vissza februárban és akkor találkozunk. Utána februárban ismerkedtünk meg vele és a CTG-ken is ő fogadott a kórházban úgyhogy a szülésig kialakult egy baráti légkör.
2018. szept. 19. 16:03
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
#12 köszönöm! Akkor így 26 hetesen már nyugodt szívvel hívhatom én is.
2018. szept. 19. 16:18
 14/20 A kérdező kommentje:
Mifelénk 20. hétig max le kell “foglalni”, mert 4-5öt vállalhatnak csak/hó.
2018. szept. 19. 16:50
 15/20 anonim ***** válasza:

9 vagyok.

Én 31. héten hívtam fel. Itt a 30-32 héten szokták, akkor már a szülésznők is jobban tudnak kalkulálni és találkozót szervezni.

2018. szept. 19. 17:27
 16/20 A kérdező kommentje:

Felhívtam. Még épp volt 1-2 szabad időpontja, pedig 13 hetes vagyok.

Ő kérte, hogy kórházon kívül talàlkozzunk pl kàvé :)

2018. szept. 19. 17:46
 17/20 anonim ***** válasza:
68%
Persze, csak hogy neked legyen igazad.
2018. szept. 19. 18:37
 18/20 anonim ***** válasza:
76%

Azért ez is durva... én 13 hetesen még fel nem hívtam volna. Én akkor még mindig azért szurkoltam, hogy minden rendben legyen. Biztos én paráztam túl, de 13 hetesen még olyan korainak éreztem volna felkérni a szülésznőt.

Nem véletlenül kérdeztem meg, hogy ti mikor hívtátok, mert most 26 hetesen már kezdem reálisnak érezni.

2018. szept. 19. 19:01
 19/20 A kérdező kommentje:

Ez így van, mindenki higgyen, amit szeretne. :))

Az orvos mondta, hogy a genetikai uh utàn hívjam, mert a jókhoz hamar elfogynak a helyek, mivel kb. 4-5 embert vàllalhatnak/hó.

Aki 20. hét után kéri fel, már nem tudják vàllalni.

Szóval ezért kell igyekezni.

A szülèsznő pedig azt mondta, hogy így is mindig szinte minden idejét a kórházban tölti, örül, ha kiszabadulhat, és semleges helyszínen, kötetlen beszèlgetés során ismerkedhetünk meg.

Min. 1 órás ismerkedés vàrható, azt mondta, valakivel akár 3 óràn keresztül is szoktak beszélgetni.

Talàn savanyú a szőlő, hogy ilyen rendes szülèsznőt talàltam, ès a mai vilàgban ilyen is létezik?! :))

Én örülök neki, hisz tàmogatàsnak is szeretnèm, hogy mellettem legyen, lelkileg is, ne csak tegye a dolgát, mint egy robot...

2018. szept. 19. 20:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem a kávéra invitálás túlzottan személyes, persze ez függ a másik személyiségétől is. Ő hivatalból van ott, a munkáját végzi (jobb esetben, de ebben az elszrt kis magyar valóságban a korrupció meg az uram-bátyám viszonyok nagyon erősek).
2018. okt. 19. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!