S. O. S. Volt úgy valaki, hogy fajásai voltak és még nem ment el a nyákcsap? Nagyon durva fájásaim vannak, próbálom mérni, kb 10 percesek de nem rendszereződött még.
Pont a héten mondta a dokim, hogy nem biztos hogy egyben megy el a nyákdugó. Van akinek lassan és annyi hogy valamivel megnő a hüvelyváladék mennyisége.
Lehet nálad is így van/volt.
Szultem mar ket gyereket huvelyi uton, de nyakdugot meg nem lattam soha, csak itt olvasok rola rendszeresen.
Az elso vajudasom alatt tagulasos verzesem volt viszonylag sok, de az is a 2 perces fajasokkal jelent csak meg. (Hozzateszem, hogy 3 percesekkel indult a vajudasom eleve.)
Szoval ha egeszen biztos vagy benne, hogy ez vajudas, akkor ne vard a nyakdugot. Rendszeres 5 percesekkel induljatok a korhazba, ha rendszerezodik es surusodik.
Nekem egyebkent a masodik indult nagyjabol 10 percesekkel, de nem volt rendszeres igazan. En nem akartam meg indulni, defelhivtam a szulesznot es rabeszelt egy vizsgalatra.
Nah, mire beertunk es kerult orvos is, addigra ugy kizokkentem, hogy leallt minden.
Ott vartam 2-3 ujjnyira nyitott mehszajjal 4 napot, hogy ujra beinduljon a szules, vegul inditva lett...
Szinte biztos vagyok benne, hogyha akkor kivarom otthon, nyugalomban amig erosodik/rendszerezodik, akkor nem allt volna le feluton a vajudas.
Minden jot nektek!
Az elsővel a kiírt napon elment a nyákdugó, 40+6 hetesen magzatvízelfolyással indult. A másodikkal 40+2 hetesen, fájásokkal. Ott nem találkoztam a nyákdugóval. 5 percesekkel indultunk a kórházba, ott folyt el a víz, még mielőtt burkot repesztettek volna.
Lehet már meg is szültél mire ezt olvasod, így boldog babázást kívánok, ha még nem, akkor könnyű szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!