Miben vajúdnak a kórhazban, illetve miben szülnek?
Kórházi hálóingben.
Semmi más nem volt rajtam.
kórházban kaptam hálóinget, abban szültem
alatta se melltartó,se bugyi
én speciál örültem a melltartónak szülés után, kevésbé fájt a mellem
de én nem hálóingben voltam egésznap, melegítőnaciban és felsőben, nekem ez sokkal komfortosabb volt...hálóingben nem éreztem jól magam
2018 február, SOTE II.: Saját hálóingben vajúdtam, alatta volt egy sport melltartó. Aztán be lehetett ülni egy nagy labdára a zuhanyzóban, akkor már csak a melltartó volt rajtam; a végéig így voltam; miután megszületett a fiam, akkor adta vissza rám a hálóingemet a szülésznő.
Hogy később miben volt az anyuka, csak rajta múlt. Volt aki hálóingben, de olyan is akadt, aki pólóban és szabadidő alsóban. Melltartóban van anélkül. Nyilván kinek mi a kényelmes.
Az elsőt 2015-ben szültem, akkor ott kórházi hálóingben lehetett csak lenni. Nem tudom mi lett volna, ha tiltakozom, de utólag örülök, hogy így nem a sajátomat véreztem össze. Elég lenge, nyitott volt, kint volt belőle mindenem, tképp nem is hálóing volt, hanem valami köpeny. De nem is lehetett kimenni a szülőszobáról, úgyhogy nem zavart, hogy kilógott minden. Szülés utáni napokban saját bugyi és saját hálóing volt rajtam, meg néha felvettem egy melltartót, mert nagyon folyt a tejem, és abba tudtam melltartó betétet tenni.
Másodszorra már nem itt szültem. Kérdeztem a védőnőt, hogy ott mi a szokás, azt mondta, hogy adnak kórházi hálóinget szüléshez, de nem kötelező. Én nem is akartam vinni hálóinget a kórházba, mert kényelmetlen, és nincs semmi különös funkciója a melegítő nadrág+dekoltáltabb pólóhoz képest. De szerencsére utolsó pillanatban raktam el egyet, mert a szülőszobán nem kaptam kórházit, mivel pont nem volt tiszta. Tehát sajátban szültem és vajúdtam (bugyi és melltartó nélkül), de ekkor kiküldtek az előtérbe is, ahol együtt voltam a kisműtétekre vagy CTG-re várakozó nőkkel. A kórházi napok alatt melltartóm nem volt, mert most nem ömlött annyira a tejem, és bugyiban, rövid melegítő nadrágban és olyan pólóban voltam, amiből könnyen elő tudtam venni a mellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!