Szülés tárgyalás alatt?
A férjem tanúnak van megidézve egy ügyben, 5 nappal azelőtt amikorra kiírtak... Hogyha ne adj Isten pont akkor indul be a szülés, elengedik?
Ez már csak a töltelék része a sztorinak: apás szülést tervezünk, ez meg egy piszlicsáré fityfasz ügy amiben nem is fog tudni segíteni... Nagyon ideges vagyok a gondolatra, hogy életünk legfontosabb órái alatt ő ott malmozzon a büdös nagy semmi miatt.
Én a helyedben megkérdezném az illetékes hölgyet, urat, aki a behívó levél alján látható.
Én nemrég voltam tárgyaláson, de nekem úgy rémlik hogy csak kizárólag igazolt és előre jelzett ok miatt mulasztható el a megjelenés. De lehet ez ügytől is függ. Amin én voltam, onnan sokan hiányoztak, de hogy ezért ők kaptak-e megrovást, azt nem tudom..
Szóval én telefonálnék. Azaz ő telefonáljon, hiszen ő a kompetens az ügyben.
Ha épp akkor szülsz, nem kell megjelennie. Később bevisz vagy elpostaz egy igazolást a szülész orvostól. De amúgy az idezes hátoldalán fel van sorolva, hogy mi a teendő.
Gondolom nem büntető per, hanem polgári. Lehet előre is jelezni
De, büntetőper. Azt tudom, hogy ha mondjuk reggel elindul a szülés akkor az orvos ad majd igazolást. A kérdés inkább arra vonatkozik, hogy akkor mi van, ha miközben ott cseszi a rezet, én egyszercsak telefonálok, hogy kéne jönni... :/
Köszönöm, fel fogjuk akkor hívni a bíróságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!