Milyen betétet érdemes venni szülés utánra?
Ez tök változó.
Sokan az eldobható bugyit viszik, szinte már felnőttpelenkát...
Nekem simán elég volt az Always éjszakai 5 cseppes betét. Sosem áztam át.
Szóval ezt nehéz megjósolni, mennyire fogsz vérezni.
Elso gyereknel vettem szules utani betetet, nem tenat, hanem vastag fajta drogeriasat. Borzasztoan kenyelmetlen volt, amugy is utalom a beteteket, tampont hasznaltam akkor mar vagy tiz eve. Valtottam ejszakai szarnyasbetetre, abbol tobb fajta is jo lett. Vekonyabb volt es fontos, hogy legyen eleg hosszu, mert tenyleg eros a verzes.
A masodik szuleshez megvettem a tenat, ugy hiszem, hogy a normalt es halos bugyikat vettem hozza. Ez igy sokkal kenyelmesebb volt, de az elso csomag utan mar normal betetet hasznaltam inkabb.
Oszinte leszek, en a bugyival is eleve gondban vagyok, a normal bugyit is alig birom elviselni magamon. En biztos, hogy nem vennek bugyipelenkat, jobban megkinlodnek vele, mint a vajudassal. Gyakorlatilag mar a gondolattol is hidegrazasom van...
Esetleg vegyel kizepes tenat egy csomaggal es ejszakait. En nem taraztam be egyik szules elott sem, 2 fajtatol tobbet most sem veszek. 2 csomag eleg 1-2 napra minimum, de inkabb 3-ra, addigra latom, hogy melyik jobb es a verzes milyen eros es majd a ferjem vesz olyat, amilyet kerek. Nem tudom, hogy a tied megvenne-e, az enyem siman bemegy erte a drogeriaba, patikaba, nem kenyelmetlen neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!