Másnak is pattanásos lett a bőre szülés után?
Figyelt kérdés
Vagy ez összefügg a szoptatással? 5 hete szültem, a bőröm nagyon durván pattanásos lett, semmi nem használ rá. Mit tehetnék? Menjek bőrgyógyászhoz?2018. aug. 12. 09:19
1/6 anonim válasza:
Hú de még hogy, különb volt az arcom mint egy tinédzsernek... Próbáltam én mindent de komolyan: semmilyen kence, étkezés nem segített. Nem tudom összefügg-e de elkezdtem szedni közben a Cerazettet mert nem szeretnénk egyelőre kistesót és most szebb mint valaha, most 10 hetes a kislányom, egy hónapja szedem a bogyót.
Szerintem amúgy magától is megszűnik majd a probléma ha lecsengett a hormonvihar, addig viszont (tapasztalatom szerint a bogyón kívül) nincs igazából megoldás.
2/6 anonim válasza:
Én voltam bőrgyógyásznál vele, aki közölte gyógyszert nem szedhetek szoptatás alatt csak utána így kiírt egy gélt amit a hátam mögé is kenhettem volna annyit ért. Nekem is csak a fogamzásgátló segített.
3/6 anonim válasza:
A Cerazettet lehet szoptatás alatt szedni! Nekem van mellette bőven tejem és a babám sem utasítja el, semmilyen fennakadást a szoptatásban nem okozott és mivel alacsony hormontartalma van ezért a kicsire sincs semmilyen hatással. :)
4/6 anonim válasza:
Igen. Sajna amugy is az vagyok, de a szules utani elso 6 hetben katasztrofa volt
5/6 anonim válasza:
Nekem az Egyik rokonom volt így! A bőre ki sem látszott az egész teste tele volt pattanásokkal, nagyon durva volt. Ez még a kórházban volt. 1 hétig Voltak bent. Délben született a baba, délután 4 felé kezdtek el rajta kijönni a pattanások. Nem múlt el csak akkor mikor kijött a korházból
6/6 anonim válasza:
Azt hittem csak én jártam így
Most hat hetes a lányom és kb. négy napja indultak el a pattanások az arcomon
Terhesség alatt gyönyörű volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!