Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akiknek kevés idő telt el a...

Akiknek kevés idő telt el a két szülés között hogyan élték meg a szülést? Természetes szülés volt a 2. is?

Figyelt kérdés

Én a szülés utántól nem félek. Sajnos az első babámmal a poklot éltem meg... természetesen szültem és azt mondtam soha többé nem akarom ezt... aztán a védekezés ellenére mégis sikerült összehozni a 2.terhességet... mondhatom depressziós is lettem. A párom közölte hogy ha nem akarnám megtartani a családi kassza nem áll rendelkezésemre és ő semmilyen szinten nem fog támofatni. Tehát így esett hogy arra jutottam nem maradt más mint végig szenvednem. Nem a gyerekneveléstől félek, hanem a szüléstől. A párom most be se akar jönni velem, mert neki rossz volt az elsőnél látni hogy szenvedek... tehát nem elég hogy kivagyok a szülés miatt támaszom sem lesz... én úgy érzem én se szeretnék ott lenni.

Más is volt így vele akiknél 1-1,5év van a két szülés között??

2018. aug. 9. 23:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Válj el azonnal.

1.gyerek alomszep 12 óra volt huvelyi szules 22 eves voltam a ferjem velem volt a szulesnel vegig. 12 é lány

2. Gyerek 32 voltam pokoli 10 ora HKT vakum elakadt intenziven kotottunk ki egy hónapra 20 hós fiú nagyjából jól van ahhoz képest h azt mindták tuti meghal.

3. 33é 3 hónapos csaszar lett sajnos :( pokol a csaszar 4730g!! Nem eliras es 60cm volt

4. Ismet babat varok akkorra erkezik amikir a 3. 1 eves lesz.

A ket kicsivel nem egyszeru foleg h a 2. nekem meg nem tud jarni ( o volt aki majdnem meghalt)

A ferjem rengeteget segit.

2018. aug. 11. 08:35
 12/15 Bence_ ***** válasza:

Ahogy írsz nekem a szolgáló lány meséi jut eszembe ☹️

Tipikusan bántalmazott ember szövegének tűnik aki már átmosta az ágyat ezért, hogy találjon valami ideológiát arra miért is jó ez!

Mindenki hoz jó és kevésbé sikeres döntéseket de ez a szoveg nekem sok!

2018. aug. 11. 08:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Anyukád, barátnőd nem tud bemenni veled? Nekem még csak egy szülés em volt, nagyonmegszenvedtem velebiztos pánikba esnék, ha most megint terhes lennék, pedig amúgy se az első terhességem se a gyerekes élet nem rossz. Szóval átérzem a problémád, én már beszéltem a tesómmal, hogy ha megint terhes leszek, akkor vagy bejön velem segíteni, vagy otthon szülök (nekem a kórházi személyzet miatt volt borzasztó az első szülés, mindent máshogy csináltak mint megbeszéltük). Ha neked mondjuk a fájdalom volt gond, akkor gondolkodhatsz pl epidurális érzéstelenítőn.
2018. aug. 11. 14:41
 14/15 anonim ***** válasza:
:( no comment.
2018. aug. 11. 14:56
 15/15 A kérdező kommentje:
Tényleg nem bánt senki, kommentben is írtam. A kórház ahol szülök nem enged más hozzátartozót be csak apuka vagy senki :/ nem túl emberbarát felfogás szerintem... és az ápolók sem úgy bántak velem ahogy kellett volna, a szülés is már már elviselhetetlenül fájdalmas volt (4050g-os kisfiút sikerült természetes úton megszülnöm végig 100as fájásokkal, ha "le ment" a fájás 50-60-nál ment is vissza 100ra) mikor olvasom hogy van aki elfelejtette a szülési fájdalmait annyira irigy vagyok. És mielőtt kérdezné bárki is hogy miért ilyen kórházban szülök, sajnos magánklinikát nem tudok megfizetni... így sem ott szülök ahova tartozok mert az még ettől is 100x rosszabb... ettől messzebbit nem tudok megoldani, mert gondolnom kell a már itthon lévő gyerekemre is.
2018. aug. 12. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!