Akiknek kevés idő telt el a két szülés között hogyan élték meg a szülést? Természetes szülés volt a 2. is?
Én a szülés utántól nem félek. Sajnos az első babámmal a poklot éltem meg... természetesen szültem és azt mondtam soha többé nem akarom ezt... aztán a védekezés ellenére mégis sikerült összehozni a 2.terhességet... mondhatom depressziós is lettem. A párom közölte hogy ha nem akarnám megtartani a családi kassza nem áll rendelkezésemre és ő semmilyen szinten nem fog támofatni. Tehát így esett hogy arra jutottam nem maradt más mint végig szenvednem. Nem a gyerekneveléstől félek, hanem a szüléstől. A párom most be se akar jönni velem, mert neki rossz volt az elsőnél látni hogy szenvedek... tehát nem elég hogy kivagyok a szülés miatt támaszom sem lesz... én úgy érzem én se szeretnék ott lenni.
Más is volt így vele akiknél 1-1,5év van a két szülés között??
Szia!
Válj el azonnal.
1.gyerek alomszep 12 óra volt huvelyi szules 22 eves voltam a ferjem velem volt a szulesnel vegig. 12 é lány
2. Gyerek 32 voltam pokoli 10 ora HKT vakum elakadt intenziven kotottunk ki egy hónapra 20 hós fiú nagyjából jól van ahhoz képest h azt mindták tuti meghal.
3. 33é 3 hónapos csaszar lett sajnos :( pokol a csaszar 4730g!! Nem eliras es 60cm volt
4. Ismet babat varok akkorra erkezik amikir a 3. 1 eves lesz.
A ket kicsivel nem egyszeru foleg h a 2. nekem meg nem tud jarni ( o volt aki majdnem meghalt)
A ferjem rengeteget segit.
Ahogy írsz nekem a szolgáló lány meséi jut eszembe ☹️
Tipikusan bántalmazott ember szövegének tűnik aki már átmosta az ágyat ezért, hogy találjon valami ideológiát arra miért is jó ez!
Mindenki hoz jó és kevésbé sikeres döntéseket de ez a szoveg nekem sok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!