Szült valaki mostanában a debreceni Klinikán?
Szia!
Szintén a Kenézyben szültem 2,5 éve.
A másodikat is nagggyon ott szeretném.
Sosem szerettem én sem a klinikát.
Az utóbbi időben dícsérnek egy azt hiszem arab orvost ott. Elég kacifántos neve van. Saját meglátásom szerint a legfigyelmesebb és legkedvesebb, ha ott szülnék, én tuti bíznék benne 1000%
A csecsemősök szerintem még most is ugyanolyan bunkók mint eddig voltak.
Szülésznőről nem sokat tudok mondani....
Azért remélem valamennyit segítettem.
Köszi a választ. Igen, ezek miatt a dolgok miatt választanám újra a Kenézyt, ha rajtam múlna. (Még reménykedem benne, hogy menni fog). Ott 2 ágyas szobák vannak többnyire (van 1 ágyas is), szobánként 1-1 fürdőszoba, semmi gondom nem volt a higiéniával. A kórterembe senki külsős nem léphet be, látogatási idő fix, és csak a társalgóba mehetnek, illetve megnézni a babákat (akiket erre az időre elvisznek). Ennek annyi a hátránya, hogy a férjed sem veheti kezébe a babát, de ha apás szülés volt, akkor ott nyilván ezt megtehette, azt a pár kórházi napot meg ki lehet bírni. A babának sokkal jobb, hogy védve van mindenféle (ki tudja milyen betegséget hordozó) látogatótól. Meg egyébként az anyáknak is sokkal jobb, hogy a kórterembe senki idegen nem jöhet be (szerintem). Ami még tetszett, hogy mindenki annyira rendes volt az orvosoktól a nővérekig, segítőkészek, tiszta családias légkör volt.
Hát meglátom, hogy alakul, számomra a klinika mellett egyedül az szól, hogy jobban felkészültebbek lehetnek a komplikáltabb esetekre, ott van a hematológusom is, akivel gondolom könnyebb konzultálni ott, mint a Kenézyből, illetve hogy van koraszülött osztály.
De hátha nem lesz gond a terhességemmel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!