37+5 naposan, szerintetek mennyi van még?
Figyelt kérdés
Ma voltam uh-n, holnap esedékes az nst ami után remélem méhszájat is néznek... a lepény 3-ad fokban érett, de a flow normális, szívhang rendben. 3000 grammra becsülték. Jóslóim nincsenek, csak keményedik néha a pocakom felül. Első baba és már annyira izgulok :D2018. aug. 7. 09:17
1/4 anonim válasza:
Annyi, hogy nekem kisebb volt a baba (3000g született)
Innen még 4 hétig tartott
41+1 szültem
2/4 anonim válasza:
Én 38+4-re szültem, 3250g volt a fiam, lepény 1. fokban érett, az UH-n 2600 g-nak tippelték, mondták is hogy nagyon kicsi. Sok jóslom volt előtte már hetekkel is. Holnap lesz 2 éve :) Már nincs sok hátra, kitartás.
3/4 anonim válasza:
Az elsőt és a harmadikat 40+6-ra szültem. A másodikat a 38. héten. Most a negyedikkel 9 napom van a kiírtig.
Szóval nem tudhatod, lehet hogy pár nap múlva megszületik, de az is lehet hogy még 3 hétig készülődik.
Tudom hogy ilyenkor már tűkön ül az ember, én is árgus szemmel figyelek minden jelet, minden keményedést. Aztán majd egyszer csak úgy dönt Őkelme, hogy itt az idő, és megindul. Várj türelemmel. :)
4/4 anonim válasza:
Akár 41 hétig is de bármikor be is indulhat. Nekem 2. babával volt ekkor már 3. fokban érett a méhlepény, 1. babámnál 39 hétre indult be a szülés, a kicsivel 36 hetesen 1 ujjnyira, 39 hetesen 2 ujjnyira nyitva voltam, de kivárta a kiírt dátumot a kisasszony. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!