Baváltak a krémek terhességi csikok ellen?
Figyelt kérdés
Újdonsült anyukák!Érdemes venni speckó krémet a strihák ellen,vagy babaolaj,zsiros nivea is megteszi?
Mivel kentétek magatokat a terhesség alatt?Bevált?
2010. jún. 19. 21:23
1/9 anonim válasza:
én babaolajjal kenegettem este, fürdés után: nem töröltem le a pocakomról a vizet és jó sok babaolajat rákentem
nem lett egy csíkom sem (dehogy ettől nem lett-e vagy amúgy sm lett volna, az már más kérdés... :) )
2/9 anonim válasza:
Én vettem krémet, szerintem érdemes. Nem lett csíkom. ( én sem tudom, hogy ettől-e.)
3/9 anonim válasza:
Szia! Szerintem ez teljesen alkati függő. Aki hajlamos rá csíkos lesz akármit csinál aki nem annak meg akkor se lesz ha még testápolót se használ. :( Sajnos én is lelkesen kentem mindent és mégis teljesen szétrepedezett a bőrőm. Egyik ismerősöm nem csinált semmit és egy halovány csíkja sincs.
4/9 anonim válasza:
én végig kentem a hasamat, bírta az utolsó hétig, aztán végül megadta magát és tele lett striákkal :( óriási hasam volt és túlhordtam 1 héttel a fiamat
ha időben megszületik, nem lenne egy csíkom se
5/9 anonim válasza:
én(vagyis a férjem)minden nap már az elejétől vichy-vel kente a hasam.a 6.hónapig semmi csík,aztán bezebrásodtam rendesen.alkatfüggő,ha van hajlamod,használhatsz bármit,mint én:/
6/9 anonim válasza:
Kb a 25. hétig kentem magam DM-es Babylove krémmel, aztán valahogy elmaradt, meguntam. Egyetlen darab csíkom se lett, úgyhogy ez szerintem puszta genetika. Akinek lesz, annak krémmel is lesz, akinek nem lesz, az fölöslegesen kenegeti magát.
7/9 anonim válasza:
Én is kentem magam olajjal, krémmel. Terhesség alatt a combom, szülés után a hasam lett csíkos...:(
8/9 anonim válasza:
Én egy vagyont költöttem mindenféle krémre,mégis csíkos lett a hasam! Sztem ez függ a has méretétől,meg a hizástól is! Nekem nagyon nagy hasam volt és sokat is híztam!
9/9 anonim válasza:
36. hétig Vichyvel kentem a hasam, az nem is lett csíkos. A combomon és a fenekemen viszont vannak. Már bánom, hogy nem kentem azokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!