A férjem nincs itthon, nem is tud most hazajönni csak 1 hét mulva. Nekem már pár nap mulva megszületik a babám. A 3 éves lányom akkor kivel lesz, ha nekem beindul a szülés és nem tudok szólni senkinek?
Nálunk pl a védőnő is vállal gyerekfelügyeletet,esetleg a tiéteket is meg lehetne kérdezni.
Vagy ha már ovis akkor valamelyik óvónénit, dadusnénit.
Nyilván ha nincs más a mentőbe viszik veled, ott nem maradhat.
Na jól van már, se ez az opció nem jó neked, se az az opció nem jó. Akkor mégis mit akarsz hallani? Hogy majd innen egyikünk átmegy hozzád és vigyáz a gyerekre éjnek évadján, emberbaráti szeretetből? Ezt már nagyon korán le kellett volna tisztázni! Menjen oda a barátnő pár napra, ha gáz van ott legyen. Vagy viszed magaddal a gyereket, bár ha te szülsz a gyerek nem tudom hol lesz!
Vagy keress fizetett ugráltatható segítséget! Ennyi lehetőséged van!
A férjed meg... Hát ő is kereshet e valakit, ha már ennyire szr munkahelye van, hogy ezt sem értik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!