Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha vki mondjuk 35-36. hétre...

Ha vki mondjuk 35-36. hétre megszül, mennyi ideig kell kórházban maradnia?

Figyelt kérdés
2010. jún. 19. 11:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
neki ugyanannyit mintha időre szült volna, a babát nem fogják elengedni
2010. jún. 19. 11:36
 2/11 A kérdező kommentje:
Amíg a baba bent van,addig anyuka is, nem??A babát ilyen esetben,mikor engedik el?Ha viszont 37 hétre szül vki,az már jó,nem?
2010. jún. 19. 11:39
 3/11 anonim ***** válasza:

Az anyuka nincs "bent" azaz elbocsájtják a kórházból (ha nincs semmi gond) de ott lehet egész nap.

hogy a babát mikor engedik ki az függ a súlyától, a fejlettségétől, ezt nem lehet így hetekben meghatározni (egy 37.hétre született baba is lehet másfél kiló és akkor nem fogják kiengedni.)

2010. jún. 19. 11:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mellettem egy anyuka 36.hétre szült, de 3 nap után hazamehettek a babájával. Attól függ, milyen állapotban van a baba. Ez a kisfiú így is 2600 gr volt, tudott szopni, így hazamehetett. Nem is tették inkubátorba.
2010. jún. 19. 12:44
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. jún. 19. 12:58
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 36 hét és 3 napra szültem (2650 g/48 cm). 4 éjszakát voltunk bent, de nekem nem tudott rendesen szopizni emiatt lefogyott és besárgult. Aztán vissza hízott és elengedtek. De én is ott lehettem vele nem küldtek haza, pedig nekem semmi bajom nem volt. Akkor hogy szoptattam volna, ha haza megyek ( nem is hagytam volna ott). De ha minden rendben lett volna akkor szerintem 3-4 nap és haza mehetünk.
2010. jún. 19. 13:40
 7/11 anonim ***** válasza:

35+4 hétre szültem 300gr/49 cm a fiamat, szóval a méretei alapján nem számított koraszülöttnek. Ez vasárnap volt. Engem már elengedtek volna szerdán, de a kicsi besárgult, öt napra inkubátorba került, így maradtam én is vele. Fejtem neki a tejet hátromóránként éjjel-nappal, mert nem tudott szopni, aluszékony volt hozzá. (Azóta is fejem. :-( ) Végül rákövetkező hétfőn engedtek haza, aznap, amikor visszanyerte a születési súlyát és a bilirubinszintje is határérték alá csökkent.

Hogy a babádnak meddig kell bent maradnia, azt az állapota dönti el, te pedig maradhatsz vele végig. de tudok olyan cigányasszonyról, akinek a szülés után hónapokra bent fogták a gyerekét valami betegség miatt, ő meg hazament, és csak havonta egyszer látogatta. :-((

2010. jún. 19. 15:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Most szult a baratnom 35 hetesen es par naposan. Mivel a baba 2300 gramm volt es arrol vesztett sulyt 2150-re, igy csak akkor johetnek haza, ha mar elerte a 2500 grammot. Anyuka elvileg hazajohetne, de maradhat bent a babahoz kozel.
2010. jún. 19. 17:13
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!Remélem nem járok így és bent marad a kis drágám,legalább 38 hétig!!!!!!!

Húúúúúúúú,az durva,hogy vki havonta egyszer megy a kicsijéhez!!!!!!!Ki sem bírnám!!!Szívtelen!

2010. jún. 19. 18:59
 10/11 anonim ***** válasza:
a barátnőm pár napja szült,36.hétre 2.7 kilo volt a baba 72 órát voltak bennt
2010. jún. 20. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!