Mi ez a hatalmas félelem mostanában a hüvelyi szülés felé? Ki terjeszthette el, hogy a hüvelyi szülés nagyobb kockázattal jár?
Nem vitázni akarok, meg nem provokálni, csak érdekel a ti véleményetek. Rengeteg kérdésben látom manapság a lehet-e császárt kérni dolgot, sőt több ismerősöm retteg a hüvelyi szüléstől. Miért jobb, ha ébren felvágnak, cibálnak, hogy kivegyék a babát?
Én személy szerint biztos nem kérnék császárt(ha Mo-n választható volna), mert rettegek attól, hogy ébren legyek, miközben műtenek. Volt egy hüvelyi szülésem, és csak jó élményeim vannak ezzel kapcsolatban, az átélt fájdalmak ellenére is.
"Nekem a császárról meséltek és azt mondták, hogy nagyon rossz, és utánna fájdalmas!"
Ne aggódj! A hüvelyi is rettenetesen fájdalmas, és nem csak előtt, alatt, hanem után is. ;)
Egy komplikált hüvelyihez képest nevetségesen könnyű a császár.
Egy szövődményes császárhoz képest pedig könnyű a beavatkozásmentes hüvelyi.
Na de hogy melyiket dobja neked a gép... azt nem tudhatod.
Kíváncsi lennék egy statisztikára, de szerintem még mindig a komplikációs hüvelyiből van több, mint a szövődményes császárból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!