Mikor mehetek majd haza szülés után?
Figyelt kérdés
2018. júl. 18. 17:10
11/15 anonim válasza:
Nálunk mindkettővel minden rendben volt, meg velem is, így az elsővel két éjszakát voltunk bent, a másodikkal hármat.
12/15 anonim válasza:
Elsővel pont 72 órát voltam bent, mert délelőtt született, másodikkal már alig több, mint 2 napot, ő vasárnap hajnalban született és kedden 10-kor már kapun kívül voltunk, épp sokan voltak a szülészeten és kellett a hely. (Mindkettő sima, komplikációmentes szülés volt problémamentes babákkal.)
13/15 anonim válasza:
Kedden szültem császárral, pénteken mehettünk volna haza, de besárgult a babám, így vasárnap lett belőle.
14/15 anonim válasza:
Csütörtökon szultem reggel, hetfon mehettünk haza, volt egy kis gond szules kozben, ezert kiirtak neki egy koponyauh-ot hetfore.
15/15 anonim válasza:
Egyefdi, és kórházi protokoll függő
Ált. 72 óra után. Ha úgy jön ki akkor másnap zárójelentéskuadáskor
De ismerek olyak aki ambulánsan szült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!