Van itt olyan, aki 24. héten szült (koraszülés), elmondaná mi lett a baba sorsa?
Figyelt kérdés
Túlélte-e vagy sem? Ha nem, akkor mi okozta a halálát? Tudom nehéz erről írni, de hátha.2018. júl. 6. 23:18
1/3 anonim válasza:
Szia. Az én kisfiam is korababa, így sok korababás anyukával ismerkedtem meg. Az egyik anyukának a kislánya a 24. héten született, nem érte el a súlya az 500 grammot. Másfél éves volt a kislány, amikor beszéltem velük utoljára. Akkor annyi volt a gondjuk, hogy szemüveges lett és még csak bútorok mellett lépkedett csak. Értelmi szintje megfelelő volt a korának.
2/3 anonim válasza:
Óvónő vagyok. 2 korababa van a csoportomban, az egyik 25 hetesen született, 490 grammal, a másik 30. héten picit 1 kg alatt. Utóbbi teljesen egészséges, a kortársaival egy szinten van. Korrigált korát tekintve mindent időben csinált, a szülei elmondása alapján. A pici fiú problémás, az idegrendszere durván megsínylette a történteket. A mozgása és a beszéde rendben van, okos is, de hihetetlen agresszív, nem érzi a határait, simán átgázol a többi gyereken, ha épp ahhoz van kedve. Valószínűleg sosem lesz belőle hagyományos munkát végző, családos ember. Ettől függetlenül egy hatalmas csoda, hogy él, ráadásul okos, ügyes kissrác.
3/3 anonim válasza:
Az én környezetemben is van egy 24. hétre született kislány. Nagyon aggódtunk érte. Most egy éves már elmúlt, döbbenetesen ügyes, megkockáztatom, hogy mozgásban előbbre jár, mint a korosztályos átlag. Nem kellett még Dévény tornára sem járniuk. Egyelőre az égvilágon semmi gond nem merült fel, persze kicsi még, de nagyon bíztató a fejlődése. Azt reméljük hogy ezután sem lesz semmi baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!