Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A végén NST-n lehet a baba...

A végén NST-n lehet a baba fekvésére következtetni?

Figyelt kérdés

Azaz máshol van-e szívhang egy faros vagy egy fejvégű babánál? Legalább annyira, hogy felmerüljön a gyanú és nézzék meg UH-n?

Az ultrahangos kérdés ihlette kérdésem, hogy a 30 hetes után nincs több, de nem akartam hülyeséget odaírni.

2018. júl. 1. 12:39
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
Persze. Sokkal lejjebb van egy fejvégű babánál a szív, mint egy farosnál. Illetve nekem pl a strepto kenetvételnél bent volt egy gyakornok és mutatta neki a doki, hogy látja, ott a haja. 😄 Szóval szerintem egy kacsával simán látszik is.
2018. júl. 1. 12:55
 2/4 anonim ***** válasza:
70%

Egy szuleszno, szuleszorvos kb 5 mp alatt tapintassal megmondja, hogy milyen pozicioban van a magzat.

Ehhez nem kell ultrahang.

2018. júl. 1. 13:29
 3/4 anonim ***** válasza:
De még te is meg tudod állapítani. Pl amikor csuklik, akkor hol érzed a csuklást. Ha fejvégű, akkor egyértelműen lent kell érezned. Ha meg az utolsó pár hétben meg akarná változtatni a helyzetét, azt tuti észrevennéd. Nagyon kevés ilyenkor már a hely, egy ekkora fordulást nem lehet észrevétlenül kivitelezni.
2018. júl. 1. 14:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Lehet.

De ha szülsz, akkor úgy is megvizsgálnak, úgy pedig lehet érezni, hogy a koponya van ott vagy nem...

2018. júl. 1. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!