Császárral szültem 7 hónapja és még mindig nagyon fáj a varratom. Mennyi ideig normális ha fáj?
Figyelt kérdés
Már töbször voltam az orvosomnál és azt mondta , hogy türelem nekem úgy látszik lassabban gyógyúl.
Azt szeretném kérdezni , mással is előfordult ez . és ha igen meddig tartott nála a gyógyulás?
2008. okt. 31. 23:39
1/2 anonim válasza:
Ha szép a sebed,úgyértem nem piros,nem váladékozik,nincs lázad,akkor nyugodj meg mert ez természetes.Vannak emberek akiknek a szövetei érzékenyebbek,és jobban észreveszi a szervezetük az idegen anyagokat,mint pl a belső varrat.A fájdalom meg sajna 2 évig is megmaradhat,én kb eddig éreztem időnként húzódni a vakbélműtétem hegét.Sajna Nekem is rosszak a szöveteim,világos bőrű és szőke vagyok.Az ilyen tipusú embereknek mindíg érzékenyebb a szövetük,és nehezebb a sebgyógyulásuk.Jobbulást!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ! Akkor ígyekszem türelmes lenni .
2008. nov. 1. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!