34 hetes vagyok, faros a babánk. Ő a 3.gyerekünk. Első kettő fejvégű volt, természetesen szültem őket. Harmadikat is mindenképpen természetesen szeretném szülni.
A császárt elszeretném kerülni, bepánikolnék ha nem érezném a lábaimat.
Nyilván van aki úgy szült.Kérdés, hogy a te orvosod vállalja e a rizikót.Az enyém annó nem tette mikor kérdeztem elvállalná e ,ha természetesen szeretném szülni.Azt mondta nem.Az ország másik végébe meg nem költöztem át azért mert ott van olyan aki bevállalná.Utólag kiderült komoly baj lehetett volna a szülésnél.Úgyhogy jól gondold meg mit ér meg a szülés neked mert van két egészséges gyereked..Ha valami nem jól jön ki, ha az orvosod bevállalja miközben nincs benne a megfelelő rutinba akkor bármi megeshet...nem csak az hogy 6-12 óráig feküdnöd kell.
2018. jún. 24. 12:27
5/11 anonim válasza:
Ajanlom a Mindent a termeszetes szulesrol facebookcsoportot, ott erdemes feltenni szerintem ezt a kerdest, szulesznok is vannak a csoportban.
2018. jún. 24. 13:44
6/11 anonim válasza:
Nagyanyáink idejében sűrűn előfordult, vagy megúszták egészségesen, vagy nem. De még nincs veszve a dolog, nekem az első baba a 35. hét végén fordult irányba. Viszont a császár se az ördögtől való. A másodikkal műtöttek, mert eltűnt a szívhang. Addig kézzel-lábbal tiltakoztam ellene, csakis természetes úton akartam szülni, adott pillanatban viszont nem volt jobb megoldás. A zsibbadás a legkisebb rossz, igazából fel se vettem. Először felkelni az ágyból gáz volt, de túl lehet élni, illetve túl kell élni. Én nem kockáztatnék. Ha van is orvos, aki rutinosan levezeti a faros szülést, sokkal nagyobb a rizikó.
2018. jún. 24. 14:00
7/11 anonim válasza:
Manapság elég kevés orvos vállalja, hogy faros babát hüvelyi úton segítsen a világra, egyszerűen azért, mert nem tanítják a gyakorlatban, hogyan kell csinálni. Aki mégis így szeretné, annak nincs könnyű dolga, hogy ehhez megfelelő orvost találjon.
Viszont például Pécsen simán nekiugranak a hüvelyinek faros babával is, és csak akkor császároznak, ha muszáj. Két ismerősöm is úgy indult neki faros babával, hogy talán hüvelyi szülés lesz, igaz, végül mindkettő császár lett (az egyik baba lábtartásos volt, a másiknak rossz lett a szívhangja). Amikor a fiamat szültem, a mellettem lévő szobában farfekvéses babával vajúdott egy kismama, ő viszont meg is szülte hüvelyi úton.
2018. jún. 24. 23:53
8/11 anonim válasza:
3. Baba siman huvelyileg neg lehet szulni
De....keress egy orvost aki fordit a 37 het elott
2018. jún. 25. 14:06
9/11 anonim válasza:
Bocsi,h idetrollkodok. 8-as hogy érted,h fordít? Azt hogy csinálják?
2018. jún. 26. 12:35
10/11 anonim válasza:
Kézzel és Uh felügyelet mellett a babát a hasban átfordítják. Ausztriaban bevett szokás, bár én úgy tudtam h 36ik hétig, de lehet 37ik ig. Magyarországon nem szoktak és nem is tudok róla. Keress rá YouTube-on. Doki fogja és óvatosan tolja az anyuka hasat míg a baba atfordul.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!