Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Természetes az, hogy ég a...

Természetes az, hogy ég a hüvelyem a szülés utáni első együttlétkor?

Figyelt kérdés
2008. okt. 31. 14:37
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Császároztak 4hete.
2008. okt. 31. 14:38
 2/15 anonim ***** válasza:
49%

Nem természetes,valamit összeszedhettél a kórházban,amit ki kell kezelni.De nagyon bátor vagy,vagy inkább felelőtlen ha 4 hét után már házaséletet éltek.A méheden egy nagy seb van,ahonnan levált a méhlepény és az ennyi idő alatt nem gyógyult még be.Komoly fertőzést lehet így összeszedni.És a császár sem felületi karcolás,hanem nagy hasi műtét.Ha jól érzed magad,annak csak örülj,de akkor is vigyázz.Én az első császárom után nem vigyáztam magamra,még 1,5 év múlva is rosszul voltam.A másodiknál már felvilágosított a Dr,hogy csak a seb felülete gyógyul gyorsan, a szövetek csak nagyon lassan,hónapok múlva gyógyulnak teljesen össze.Az égő érzés valami gombás fertőzés lesz,ami nem lenne jó,ha felfertőződne a sebes méhedbe is.Szerintem tartózkodj még a közösüléstől,ha annyira hiányzik mindkettőtöknek az együttlét máshogy is lehet örömöt szerezni egymásnak.Először kezeltesd ki magad,és gyógyulj meg rendesen.

Minden jót

2008. okt. 31. 14:53
 3/15 anonim ***** válasza:
64%
Szia! Én is hasonlókat tapasztaltam! Aztán a 6 hetes ellenörzésen felírták a fogamzásgátlót, s utána lassanként elmúlt ez az érzés!
2008. okt. 31. 14:53
 4/15 anonim ***** válasza:
76%
A második vagyok. Pontosabban a 6 hetet mi is kivártuk. S utána történt! De feltétlenül említsd meg az orvosnak!
2008. okt. 31. 14:57
 5/15 anonim ***** válasza:
96%
Mi is 4 hét után voltunk először a párommal(császárral szültem), de nekem nem volt ilyen érzésem, teljesen olyan volt, mint máskor.Szerintem, ha nagyon kellemetlen menj vissza a dokihoz, vagy esetleg a hathetes kontrollon említsd meg.
2008. okt. 31. 14:59
 6/15 anonim ***** válasza:
85%
Nálam is volt,ha nem gyulladás akkor attól lehet hogy nem vagy teljesen nedves,nehezebben izgulsz fel,esetleg a fáradtság,első alkalom félelemérzéssel párosulva a seb miatt stb.Lehet hogy ez okozza,nálam a fáradtság miatt volt.Persze ezt úgyis érzed,tudod mi az ok,ha nincs ilyen gond,akkor lehet kis gyulladás.
2008. okt. 31. 16:05
 7/15 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem is attól van, hogy nem vagy elég nedves. Próbáljátok ki a sikosítót, nálunk bevált.
2008. okt. 31. 18:19
 8/15 anonim ***** válasza:
78%
egyetértek az előttem szoloval. még hozzá kell a hüvelynek szoknia ez természetes . nem a szüléstől van hanem hogy régota nemvoltatok eggyütt
2008. okt. 31. 18:21
 9/15 anonim ***** válasza:
74%
Én rendesen szültem, és a hat hét előtt nem is próbálkoztunk, de síkosítóval volt az igazi egy jó fél évig.
2008. okt. 31. 19:31
 10/15 anonim ***** válasza:
68%
Milyen érdekesen alakultak a pontozások..ha megnézem, egy helyes válasz sincs...miért is? Jókat írtak...
2008. okt. 31. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!