Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miután megszül az ember, a...

Miután megszül az ember, a kórházban is van légzésfigyelő a baba mellett?

Figyelt kérdés
Most jutott eszembe, hogy mi történik ha az első napokban a születése után nem vesz levegőt mondjuk éjjel? Ott nincs mellette légzésfigyelő? Szerintem így nem fogok tudni nyugodtan aludni mellette...
2018. jún. 2. 12:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
53%
Nálunk újszülött osztályon nincs, koraszülöttön van. Kislányom nagy szerencséje, hogy ikerbaba és habár a súlya megvolt (2920 gramm) és 9-10-es apgarral született 38+4 napra, mivel a testvére nem érte el a 2500 grammot, ezért a koraszülött osztályra kerültünk. Máig tisztázatlan körülmények között minden elojel nelkul második nap összeomlott a keringése, újra kellett éleszteni kétszer. Főorvos kerek-perec megmondta, hogy sima újszülöttön meghalt volna. Azt is hozzátették, hogy minden évben van 1-2 baba, aki az újszülött osztályról kerül át hozzájuk a pic-re legzesleallas, keringés összeomlás miatt (az okok eltérőek, van amikor anyagcsere betegség, máskor agyi fejlődési rendellenesség áll mögötte, van amikor nem derül ki). Általában anyuka veszi eszre, hogy elszürkült a gyerek, nem vesz levegőt. Első gyerekkel sima újszülöttön voltam, akkor meg sem fordult a fejemben, hogy baj lehetne. De több gyereket a lányunk problémája után nem vállalunk.
2018. jún. 2. 14:28
 12/23 anonim ***** válasza:
60%
Volt.
2018. jún. 2. 14:38
 13/23 anonim ***** válasza:
Dél pesti kórházban van a babaosztályon, de második naptól már velem aludt a kicsi, ott nem volt(az ágyvégében van mini babaágy.
2018. jún. 2. 15:41
 14/23 anonim ***** válasza:
14%
Sote 2-n nem volt. És itthon sem. Túlélte az első 5 évét eddig (ráadásul az elejétől saját szobában)...
2018. jún. 2. 17:46
 15/23 anonim ***** válasza:
64%

14 es, ha nem elte volna tul, most nem ide irogatnal, hanem elmegyogyintezetben fekudnel.

Nalunk van a csecsemoksztalyon. Szeged.

2018. jún. 2. 18:54
 16/23 anonim ***** válasza:
80%
Nem értem, az le van pontozva, ahol volt, ahol nem az 100 százalék. Komoly gondok vannak itt a fejekben.
2018. jún. 2. 18:56
 17/23 anonim ***** válasza:
75%
Sote 2- n van. Legalábbis, amikor a barátnőm szült 6 éve nála volt a kicsi mellett. Pár hónappal előbb szültem, nekünk nem tettek a kis kocsiba, úgyhogy biztos valamitől függően hasznàlták.
2018. jún. 2. 21:15
 18/23 anonim ***** válasza:
Ahol én szültem ott minden babának volt légzésfigyelő.
2018. jún. 2. 21:46
 19/23 anonim ***** válasza:
Sajnos nálunk még a gyerekosztályra is magadnak kell vinni, ha szeretnél a gyereked alá 😕 én nem is tudom, hogy maradt ki a kórházi csomagból. Következőleg biztos, hogy viszem.
2018. jún. 2. 21:50
 20/23 anonim ***** válasza:
Nem volt
2018. jún. 2. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!