Harmadik császárod milyen volt?
Nehezebb vagy könnyebb volt utána, mint az első kettővel?
Nekem az első után nagyon könnyen és gyorsan ment a felépülés, császárom másnapján jöttem-mentem, ne igazán lehetett megmondani, hogy császárral született a babám.
A második után nehezebb volt, jobban fájt, ugyanott vágtak, csak egy kicsit meg kellett hosszabbítsák a hegem, mert nagyobb bébi volt a második. Annyira húzódott a méhem, hogy még 4. napon is, a hazamenetelkor úgy mente, hogy minden lépés borzalmasan fájt. Viszont otthon már gyorsan gyógyultam a másodiknál is.
Minél több szülésed van annál nagyobbak a méhösszehúzodások(útofájások). Igazából mindegy hogyan szülsz 3-4-ik baba már elég fájdalmas lehet.
Császárnál a baj, hogy ez a méhösszehúzodástól fáj a császáros seb is még.
Barátnömnek volt a 3-ik császára ahol ott voltam, mikor kitolták rögtön elkezdödött az utófájások. Mondták, hogy 3-ik császárnál nem ritka, hogy rögtön ilyen erös és intenzív fájdalma lesz valakinek.
Gondolom orvosod elmondta a rizikó részét is a 3-ik császárnak még a terhességed elején.
Nem mondta, még nem voltam orvosnál.
De egészségügyi okokból csak császárral szülhetek, úgyhogy a vbac ki van zárva. Gerincfejlődési rendellenesség miatt, ha vajúdnék, le is bénulhatnék, sajnos, így marad a császár.
Viszont elkötnek majd a 3. császár közben, több gyereket nem tervezünk, illetve az orvosok sem ajánlanak háromnál többet.
Összenövések, gondolom, arra a rizikóra gondolsz, nekem nem volt ilyen problémám, hála az égnek, reméljük eztán sem lesznek. A méhem még ,,jól bírja", a második utáni kontrollon ezt mondta a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!