Milyen a jóslófájás? Jelentkezhet már 30-31 hetes
korban? Hányszor lehet egy nap? Az idő előrehaladtával
több lesz vagy ez változó?
Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 09:22
1/7 anonim válasza:
Szerintem ekkor még nem jelentkezhet normál esetben. Biztos jóslófájásaid vannak? Szerintem hívd fel az orvosod sürgősen, mert ha már jelentkeztek a jóslóid, akkor néhány napod van "hátra", az pedig a te "korodban" még nem túl jó hír!
2010. jún. 15. 09:29
2/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem a 28. héttől volt, 32. hetesen kórházba is vittek megfigyelésre, végül hazaengedtek és csak a 42. héten szültem. Változó... De viszont az elsőnek igazat adok, mert a nagy többségnek később szoktak kezdődni a jóslók. Beszélj az orvosoddal vagy hívd fel a kórházat, az a biztos:)
2010. jún. 15. 09:31
3/7 anonim válasza:
Én 35 hetes vagyok elsö baba, nem is tudom mit kellne éreznem. eddig egyszer volt mensis görcsöm pár mp-ig tartott, keményedés többször volt de az se fájt csak kicsit feszitett, pár napja van az is.
2010. jún. 15. 09:49
4/7 A kérdező kommentje:
Olyan érzés mint mielőtt megjön nem görcsöl vagy ilyesmi zárt volt a méhszáj a 28. héten, mondjuk tegnap elég sokat keményedett a hasam pedig nem csináltam semmit.
2010. jún. 15. 09:52
5/7 anonim válasza:
még szedhetsz magnéziumot, szedd, merrt a keményedés nyomja le folyamatosan a babát amitől a méhnyak megrövidülhet végül a méhszáj kinyílhat, pedig még jó lenne benn tartani a babát. Amúgy nekem kb a 30. hét óta voltak jósloim, egész a 38. hétig és akkor teljesen elmúlt minden, már kezdtem beletörődni, h én túl fogom hordani a babát, majd egyszercsak minden előjel nélkül elfolyt a magzatvíz. de lehet hogy tényleg nem ártana ha orvos is látna!
2010. jún. 15. 13:52
6/7 anonim válasza:
A jósló fájás is egy kicsit tágabb fogalom. Nekem is vannak már a 30. előtt kezdődtek, meg is ijedtem. Keményedések meg még előbb. 3-szor szültem de a szülés előtti jóslókat én másabbnak éreztem mint amiket most érzek. Szerintem bizonyos mennyiségben mindenkinek van valamilyen szinten, hiszen készül a méh a szülésre, a lényeg hogy nem szabad rendszeresnek lennie. Nekem legalább is ezt mondta a doki, hogy ha sűrűsödik és rendszeres, akkor jelentkezzek.
37 h km
2010. jún. 15. 15:29
7/7 A kérdező kommentje:
Szedem a magnéziumot napi 2. Tegnap éreztem először de nem volt erős ma meg csak délelőtt most feküdtem kicsit nem fáj nem keményedik. Én a keményedésre fogtam hogy már attól fáj sőt rengeteget mozgott és erőseket rúgott a bébi tegnap is ma is, szinte már fájt. Csak két hét múlva mennék a dokihoz de majd figyelem hogy érzem e még, meg felhívom a védőnőt. Köszi a válaszokat:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!