Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mitől lehet, hogy 2 napja fáj...

Mitől lehet, hogy 2 napja fáj a a gyomrom? Ez is a szüléssel függ össze, mert tegnap nagyon erősek voltak a joslo fájásaim is. Vagy valami mástol lehet?39 hetes kismama.

Figyelt kérdés
2napja fája gyomrom és ki hat a hátam közepéjig,említettem az orvosnak nem mondot rá semit.Lehet hogy a babom nyomja a gyomromat?Már kevesebet is eszek.
2008. okt. 30. 17:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne ez a dolog. Én tegnap már azt hittem, hogy szülni fogok az éjszaka. Állandóan keményedtem, második napja gyakrabban jártam a wc-re, étvágyam nem volt, ha mégis megpróbáltam enni, akkor azt ki is hánytam. És nagyon erősen görcsöltem, csak éppen nem mensi szerű görcseim voltak, hanem teljesen gyomorgörcsnél is tapasztalt fájdalom, de nem pont a gyomromnál, hanem lejjebb. A hangulatomról már nem is beszélek, hisztis voltam, semmi sem volt jó.

Viszont ma reggelre úgy ébredtem, hogy semmi bajom, egyedül a gyakori keményedés maradt meg, de se a gyomrom nem fáj és semmi egyéb furcsa nincs.

A pocakod egyébként leszállt már? Nekem igen és ha neked is, akkor nem hiszem, hogy a baba nyomása miatt fájna a gyomrod, mert nekem inkább addig fájt miatta, amíg fent volt a méhem.

2008. okt. 30. 18:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia!!!Tegnap nézte ultrahangon az orvos be illeszkedet már a babom,de nagy babám van és azért gondoltam ,hogy nyomja a gyomromat .Nekem tegnap ota fáj a gyomrom görcsöl tudnám ,hogy mitől enni sem nagyon tudok tőle mert egyből görcsöl. Meg a derekam is fáj de az most már ritkán.Csak ez a gyomor görcs el mulna.
2008. okt. 30. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!