Ha nekem nincsenek josloim vagy csak nagyon gyenge kis kemenyedeseim néha-neha, akkor nagyobb az esély a tulhordasra vagy hirtelen is beindulhat a szülés?
Ma vagyok 39+4. Nincsenek josloim sem és csak néha érzek kis kemenyedest.
Ebből lehet arra következtetni, hogy nem fog beindulni magától a dolog?
Egy esetleges inditasnal nagyobb eséllyel lesz fajasgyengeseg?
Elvileg nem függ össze. Amikor a lányommal terhes voltam, és volt pár jóslóm, anyukám hülyének nézett, hogy én miről beszélek, vagy van fájás, vagy nincs, mi a bánat az a jósló :D Neki nem volt ilyen, 38. héten születtem, első fájástól számítva 5 óra alatt.
Nekem voltak, de nem tudom, mikor szültem volna, 38+4-nél császároztak farfekvés és magas vérnyomás miatt, nem indult még meg a szülés.
Nekem egy jóslóm sem volt, talán 1x bekeményedett a hasam, és ennyi. 40+6 hetesen szültem, magától indult magzatvízelfolyással.
Ez csak a saját tapasztalatom, nincs semmi tudományos magyarázat az összafüggések között.
Nekem sem volt se jóslóm, se keményedésem. Nem vizesedtem, nem szállt le a hasam.
39+4 hetesen egyszercsak folyni kezdett a magzatvíz (bevásárlás közben). De fájás akkor sem volt. 3 órával később kezdődtek. Estére meglett a fiam.
Szóval beindulhat bármikor ettől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!